190 boyunda sarışın mavi gözlü zengin aynı zamanda iyi bir iş sahibi sporcu bir insanım mesela yoldan geçen kadınlar ohaaaa şuna bak der hep ama yüzümde sivilce çıktı napcam ben hemen yok etmem lazım sonuçta 190 boyunda sarışın mavi gözlü zengin aynı zamanda iyi bir iş sahibi sporcu bir insanım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
krem sürerek
Bebeğim sonuçta 190 boyunda sarışın mavi gözlü zengin aynı zamanda iyi bir iş sahibi sporcu insansın bu yıkıcak seni
Aşırı moralim bozuldu güzelim yaaa
Bozma 190 sarışın mavi gözlü zengin iyi iş adamı sporcum benim ya gelip geçici şeyler onlar bak boyun kısalmaycak gözlerin değişmeyecek onlara odaklan bi iki haftaya kalmaz geçer yüzünü temiz tut serum kullan bebek gibi cildin olsun
Bebek demişken aklıma geldi kaç yasindaydın
Bi 103 üm vardır
Ohaaaa çok iyiymisss akşam birer serum içelim mi iyi gelir
Aman ne sivilceymiş çok büyük dert allah yardımcın olsun sjjsjd
:(((((( yüzümün kaybettiği seksapel değerin hesabını nasıl verecegimmmm bennnn nasilll nasilll
Narsistlik olabilir mi acaba sendeeee birde çok merak ettim fotoğraf falan atsana
Ohaaaa terbiyesiz ahlaksız, şurada iki soru sormayacak miyim hanfendi hanfendi kendinize gelin ben sizin bildiğiniz zurna dürümcü erkeklerden degilim
Sjjskskd yaaa tamam öyle biri değilim sadece merak etmiştim 190 sarışın kolay bulunmuyor amacım sadece profiline bakmaktı sivilcede dediğin kadar sorun yapıyor mu onu yorumlayacaktım
Yalan atıyorsun sen benim götüme bakicaktin
Hayır hayır öyle bir şey düşünmedim bile bi boyunu posunu birde yüzünü görsem yeter sjskdk
Kesinlikle inanmıyorum sana, yaaaaa atim da beni bul sonra balıkçı teknelerinin arasında bana zorla sahip ol dimii
Evet seni bulup kafana silah dayayıp zorla nikahıma alacaktım tüh hemende çaktın davayı ne yapalım nasipmiş sjsjdjd
O zaman olur ya olur o zaman kabul ediyorum
Bu seferede ben kabul etmiyorum aldatma potansiyeli sezdim sende sağlam ayak değilsin ilerde katil olmak istemiyorum sjskdkdk
Ceza evine don sigara getiririm sana ama bak
Ölmüş olacağın için ancak mezarına popo atmaya gelirim o kadar sjsksk
Jdjdjdjfjjfjf ava giderken avlandim ya ahahaha
Tabii kolay lokma mı sandın sen beniii sjsksk
Konuşup halledebiliriz bence, düşünsene ben beyaz sütçü beygiriyle gelip seni kaçırıyorum filan nasıl amaaa
Imm yok beğenmedim zaten boyda 190 yanında çocuğun gibi durmak istemiyorum bu arada sen beni değil ben seni kaçırıcaktım hemde silah zoruyla hatırlatırımm
Acaba şu an ilk kavgamızı mi ediyoruz jdjxjdjjdjd sen hangi sehirdeydin bu arada uzaksan nasıl geleceksin atla filan
Ssjsjdk bursadayım ama 190 sarışın beyfendiden fotoğraf alamazsam ata atlayıp gelemem hem ne atı be hangi devirdeyiz araba dururken yoramam kendimi de atıda Sjsjskdk
Oooo bursa beni orada çok kazikladilar be özellikle cumalikazik köyünde ahahahaha bizim xperimiz foto atmaya yetmiyor kestane şekerim benim :((( ikimizden birinin 3xper olması lazimmm
Ama kabul et cumalıkazık tarafları çok güzel ben Nilüfer sur yapı tarafında oturuyorum arada bi kahvaltıya giderim oraya güzel oluyor pahalı mı bilmiyorum Bursada her yerde aynı aslında sen bilmediğin yere gittiğinden geçirtmişler sana sjsksjdj
Ya güzelde kazikladilar, nereye gittim biliyor musun şimdi koyun içine doğru iniyorsun solda bir bıçakci var pic adam onun yüzünden gidip kaziklandik zaten onun aşağısına iniyorsun ahşap eski bir ev var karı koca çalışıyorlar onlar kazıkladi işte jxjxjf
Yaa öyle yerlerden bir şey alınmaz zaten normal fiyat 1 se adamlar 3 diyor kahvaltı olarakta çok güzel geçirtmiş adamlar helal olsun birde bursanın yerli köylüleri biraz cin fikirli uyanıklardır dikkat et bir daha gelirsen sjskdk
Yani ben gelip kiz almayı planlıyorum ama o konuda problem olmaz sanırım jdjfjf
Sjsljsjs şey ama gelip almayı planladığın kızda bursanın yerlisi hatırlatırım dikkat et
Tatlı bir kız ama ya bence pek sorun çıkarmaz gibi nxnxjjx çıkarır mı yoksa ahahha
Çıkarır mı çıkarmaz mı senin bileceğin iş öyle her önüne gelene yavşarsan yürürsen mezarını bile kazar sjsjdkr
Kimmmm ben miiii yavsiyorummm
Kimm sen mi yavşıyormuşsun *güzelim* aaa çok ayıp kim demiş acaba
Mk sen beni hakikaten vurursun ya ahahh
“Bebeğim demişken aklıma geldi yaş kaçtı” bu arada ben sana dedim bursanın yerlisiyim bak yapma etme diye kendin kaşındın sjskdk
25 yaşındayım sen kaç yasindasin umarım küçük degilsindir bicaklandiktan sonra pedofiliden içeri girmiyim bir de ahahha
Rahat ol 4 yaşla kurtardım seni 21 yaşındayım sjskdk hem içeri girecek biri varsa o da benim sen anca don falan getirisin şimdiden yerime göz diktin ayıp oluyor sjsksk
Oh iyi bari yaa jxjxjxjf buralar kastiii napsakk ya wp var mı nfjfjfjf
Bu kadar kolay olacağını sanıyorsan yanılıyorsun bebeğim
Jfjxjxjjxkxxkx uffffffffff
Nasıl olacakmış peki
Sjskskdkd sen yoluna ben yoluma mesajda atamıyoruz birbirimize ee napalım
Instagram verrrr
Gitmissss
Cildiye ye git istersen.
Oyle yapayim
Yeme icmene dikkat et yuzunu temiz tut cikmaz
Vaaayyyy seni eskilerden hatırladım kocaman kız olmussunnn
Hahah evet eskiyim 6 7 sene oldu
Evet hatırlıyorum seni ne güzel kız bu yaaaa derdim hep yine dedim ahahaha
Ben hatirlamadim ama teşekkürler
Hatırlamazsın zaten 1 2 hafta takılıp hemen kaçardım 🤷🏻♂️🤷🏻♂️ rica ederimmm
😂😂😂😂 Allah başka dert vermesin kardeşim
Yalnız kardeşim demezsek sevinirim yarın bir gün yürürüm filan ayıp oluyor yani
o kadar zengin yakışıklı adamsın ya burdan da yürümezsin bence ama yine de sen bilirsin 😏😏
Kesinlikle yürürüm böyle şeyler benim için kriter değil nxjxjxjx
😂😂😂😂 neyse kolaylıklar diliyorum o zaman
Xperia seviyenize baktimda buralarda yenisiniz galiba daha oncr sizin gibi bir güzel görmemiştim 🫣😎
evet baya yeniyim 😂😂😂 görmeden iltifat o da güzelmiş siz de baya deneyimlisiniz 😂😂😂
Deneyim değilde buralarda sensiz olmak bana çok şey öğretti:/
tutuyo mu cidden bunlar ya 😂😂😂
Bu dünyada bu taktikler çok klişe tutmayanlar ama farz et ki uzaydayiz ya tutarsa?
onu da tuttuğu zaman konuşuruz uzayda….
Bu dünyanın işini uzaya bırakmayalım nfjfkkf
Karbonat kullan