Sivilce çıkıypçor kuruyor ve leke gibi kalıyor cildimi nasıl düzeltebilirim

Sivilce çıkıypçor kuruyor ve leke gibi kalıyor cildimi nasıl düzeltebilirim
Selam sayın dinleyen
Sorun için müteşekkiriz
Oluşan sivilceler cildimiz adına çoğu zaman büyük problem içeren oluşturan şeylerdir.
Böyle durumlarda cildinize gerekli özeni ve dikkati göstermek veyahut bir cildiyeye dermatoloji uzmanına görünmek yerine yüz nakli yaptırmanızı tavsiye ederiz.
Geçmiş olsun esen kalın hoşçakalın.
Cevaplarımız uzmanlarca hazırlanmış profesyonel tavsiye ve fikirlerdir. Yatırım tavsiyesi değildir. Bu profildeki tüm cevaplar kurgusal ve hayal ürünüdür gerçek kişilerle ve kurumlarla ilgisi yoktur.
(Cevaplarımıza verdiğiniz beğeniler adına bolca sevgi ve teşekkürü sizlere borç biliriz.)
Cevap
2Cevap
Test yaptırmalı ve doktora danışmalısınız. Umarım testler olumlu çıkar yoksa ilaç tedavisi olabilir zorlu süreç.
Doktora gidicek kadar ciddi mi duruyor
Gitmenin zararı olmaz belki dönemsel veya beslenme ile ilgilidir siz gidip gösterin derim.
Teşekkürler
Rica ederim umarım kısa sürede geçer fazla kafaya da takmayın stress iyi gelmez. İyi geceler.
😇🫶
☺️
Gunes kremi kullanip lekeleri gunesten korumalısınız yoksa daha kötü iz kalır, gecirmek icin de c vit serum
bende de aynisi olmustu sevgilimden faydalanmistim inek gibi 😂😂
Iy ciddi misin
evet yüzüme sürüyordum birde yutuyordum baya pandemi zamanları. çok işime yaradı ama tavsiye ederim
O kadar kötü görünmüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?