Cilt Bakım Bu ara güneşten dolayı çok karardım, ten rengimi nasıl açabilirim? lsöxöwzçpwlz Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl güneş kremi kullanmama ragmen Bu ara güneşten dolayı çok karardım, ten rengimi nasıl açabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gunes kremsiz gunese ciktigin icin lekeli bir cildin olacak önlem almazsan lekeler en iyi tedaviyle bile gecmiyo 1 1 Yorumla lsöxöwzçpwlz +1 yıl evet ama en iyi güneş kremini kullanıyorum (la roshe posay) Yorumla
Angelraun Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Açamazsın hsjsdhajdjsj ama güneş kremi ve bronzlaşma önleyici kullanarak yanmazsın ve dahada bronz olmazsın 1 1 Yorumla lsöxöwzçpwlz +1 yıl tesekkur efetiömm Yorumla
Taşyürek12 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Ben seni çiteleyim de rengin açılsın 0 2 Yorumla lsöxöwzçpwlz +1 yıl ŞWÖXNSŞLXMSPZ OKEY Yorumla Taşyürek12 +1 yıl O halde mesaj kısmım açık 😅 bi merhaba çok güzel olur😊 Yorumla
MetehanEnni Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Zeytinyağı sür 0 1 Yorumla lsöxöwzçpwlz +1 yıl tesekkurrr edwrim Yorumla
KanGörmüş Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl gölgede dur 0 1 Yorumla lsöxöwzçpwlz +1 yıl tüm sirri bozdun napsak 😃 Yorumla
GeceyeVurgun54 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Soyulmadan açılmaz 0 1 Yorumla lsöxöwzçpwlz +1 yıl o nasil olucak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gunes kremsiz gunese ciktigin icin lekeli bir cildin olacak önlem almazsan lekeler en iyi tedaviyle bile gecmiyo
evet ama en iyi güneş kremini kullanıyorum (la roshe posay)
Açamazsın hsjsdhajdjsj ama güneş kremi ve bronzlaşma önleyici kullanarak yanmazsın ve dahada bronz olmazsın
tesekkur efetiömm
Ben seni çiteleyim de rengin açılsın
ŞWÖXNSŞLXMSPZ OKEY
O halde mesaj kısmım açık 😅 bi merhaba çok güzel olur😊
Güneşten korunarak 😃
oooo einstan
Zeytinyağı sür
tesekkurrr edwrim
gölgede dur
tüm sirri bozdun napsak 😃
Soyulmadan açılmaz
o nasil olucak