Cildinde ben problemi olanlar ten rengine bakmaksızın yüksek faktöriyelli krem mi kullanmalı?

#bioderma
Cildinde ben problemi olanlar ten rengine bakmaksızın yüksek faktöriyelli krem mi kullanmalı?

#bioderma
Evrim Ağacı nın bir videosu var. Güneş kremi evrim ağacı yaz çıkar. Onu izle lütfen, herkesin düşük faktörlü olmayacak şekilde kullanması lazım. Fakat seninki gibi durumlarda mutlaka bir doktora görünmekte, daha bilimsel destek almakta fayda var. Buradan aldığın tavsiyelere göre kullanma. Kullandığın kremin içinde bir madde vardır kansere bile dönebilir. Ben konuları ciddidir. Çok fazla olması da risk oluşturabilir. Doktora gitmediysen mutlaka git için rahat etsin
Çok güzel bilgiler paylaştın teşekkür ederim 🌹elbette ama burada fikir almak da hoşuma gidiyor.
Rica ederim 🌸
Cildinde ben sorunu olan kişiler, güneşin zararlı etkilerinden korunmak için genellikle yüksek faktörlü güneş kremleri kullanmalıdır. 50 SPF (Güneş Koruma Faktörü) güneş kremi, güneşten gelen UVB ve UVA ışınlarına karşı daha fazla koruma sağlar. Ciltte bulunan benler, güneş ışınlarına daha hassas olabilir ve yanıklara veya diğer cilt sorunlarına yol açabilir. Bu nedenle, ben problemi olan kişiler, güneşe maruz kaldıklarında 50 SPF veya daha yüksek faktörlü güneş kremi kullanarak ciltlerini korumalıdır.
Ancak, benlerin kanser riski taşıyıp taşımadığı veya ciddi bir soruna işaret edip etmediği konusunda doktorunuza danışmanız önemlidir. Özellikle, benlerinizde değişiklikler, simetri kaybı, renk değişikliği, kaşıntı veya kanama gibi belirtiler fark ederseniz, bir dermatologa görünmek önemlidir.
güneş artık benim gençlik yıllarımda ki güneş değil, bir çok eksileri var ama;akşam 17.00 dan sonra güneşlenmeyi kararlılık haline getirdim ancak bu tip ciltlerde elbette koruma yüksek kremler kullanılmalı
Cilde dair kontroller dermatologa her yıl bir kez ihmal edilmeden yaptırılmalı. Cildin genel olarak tüm yüzeyi ben olsa da olmasa da güneşe uzun süre muhatap edilmemeli. Öyle ki güneşle aşırı muhatabiyet beni büyütür veya sıfırdan ben gelişimine sebep olur. Güneş kremi de yüzde yüz koruma garantili değil.
Katılıyorum canım
Teşekkürlerimle diyorum 😍💚🍬🍬🍬🍬
Cevap
3Cevap
Cildiyeye danisicam sonra belki aldirabilebilirim yüzümdeki igrencliği
Çok mu büyük küçükse aldırma
Evet kaşımın üstünde (özellikle fotolarda göstermiyorum) yüzüm gerilip olgunlaştıkça büyüyor genişliyor 😏
Bir danış oluru varsa güzel olur
Özel hastane mi
Evet galiba ona gidicem en kısa zamanda
Fiyatlar nasıl biliyor musun ben de düşünüyorum
Geniş araştırma yapmadım henüz
Tamam canım. Umuyorum olumlu sonuç alırsın
Teşekkür ederim inş
Rica ederim 🌸
krem sürdüğünde ben gitmicek ki
Ben hassas dokudur
Yalnız ablaya benler inanılmaz yakışmış
Ben hassas dokudur