Cilt Bakım Yüzünüze kremi elle mi yoksa fırçayla mı sürüyorsunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Göz altları için forma gerisi elle olması gerekiyormuş. Siz nasıl yapıyorsunuz? Yüzünüze kremi elle mi yoksa fırçayla mı sürüyorsunuz? Cevapla Krem Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ben el ile sürüyorum her zaman. fırçam yok zaten 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Çok da gerekli değil zaten
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Fırçayla süreni hiç görmedim. Ben de hiç sürmedim. Sadece yazarken bir kremi fırçayla sürdüğümü hatırladım. O da dermatolojik bir kremdi. 1 6 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kremle süren fenomenlerşe dolu YouTube _Güneş____00 +1 yıl İşte o fenomenleri takip etmeyen tek kız olabilirim. O yüzden olmalı, görmedim. _Güneş____00 +1 yıl Ama Garnier'in beyaz kil maskesini kullanıyorum. Bak, onda fırça kullanıyorum. Fotoğraftaki de maske. Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet. Benim kullandığım ürün de fırçayla tanıtıyordu fenomen. Ben de fırça almıştım _Güneş____00 +1 yıl Doğrudur ama ben fenomende değil de arkadaşımdan duymuştum maskeyi yüzüne sürerken fırça kullanmış olduğunu. Yoksa ilk başlarda elimle sürüyordum. Yani bir zararını de görmedim. _Güneş____00 +1 yıl Da *
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Elimi yıkayıp elimle sürerim fircala4in temizliğinden emin olamam bakim yapacağım diye yüzüme mikrop suremem 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Nemlendirici kremi elimle sürerim. Cc özelliği olan kremi ise fırçayla sürerim. Eşitsizlikleri dağıtmak adına 1 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Genelde maske yaparım onu da elle sürüyorum. Kraliçe değiliz yahu ne gerek var fırçaya falan elle sür geç ₰ 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yüzüne kremi fırçayla süren varsa akıl hastanesine gidebilir 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Fırça göz altı için gerekliymiş. Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Elimle sürüyorum. Fırça ve süngerleri sevmiyorum 1 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Ayağımla sürme yeteneğim var yaaaa sende var mı 😂🤣 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Elle sürüyorum. Sprey olanlara ellemiyorum. Sadece yüzüme sıkıyorum o kadar. 1 0 Yorumla
Emeralld_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Elimle. O kadar teferruata gelemem valla ne gerek var 1 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kremi elimle yüz maskesi falan fırçayla olur 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl En güzel ayrım bu bence de Yorumla
taylaQueen Takip Et Xper 2 Yaş: 45 +1 yıl fırça kullanıyordum ancak elle yedirmek çok daha faydalı ayrıcada kremin tatmin edici derecede performansını arttırıyormuş 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl özel spatulalarım var el sürmüyorum kremlere 1 0 Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Fırcayla krem mi sürülür allah askına 1 0 Yorumla
kestatavayı365 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Kremden kastiniz maske olmalı. Elimle sürerim. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Her şeyi elimle uygulamaya bayılıyorum 😂 1 0 Yorumla
Mistttikamber Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Elimle 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Yedirmek lazım kremi ama göz altı cıks Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben el ile sürüyorum her zaman. fırçam yok zaten
Çok da gerekli değil zaten
Fırçayla süreni hiç görmedim. Ben de hiç sürmedim. Sadece yazarken bir kremi fırçayla sürdüğümü hatırladım. O da dermatolojik bir kremdi.
Kremle süren fenomenlerşe dolu YouTube
İşte o fenomenleri takip etmeyen tek kız olabilirim. O yüzden olmalı, görmedim.
Ama Garnier'in beyaz kil maskesini kullanıyorum. Bak, onda fırça kullanıyorum. Fotoğraftaki de maske.
Evet. Benim kullandığım ürün de fırçayla tanıtıyordu fenomen. Ben de fırça almıştım
Doğrudur ama ben fenomende değil de arkadaşımdan duymuştum maskeyi yüzüne sürerken fırça kullanmış olduğunu. Yoksa ilk başlarda elimle sürüyordum. Yani bir zararını de görmedim.
Da *
Elimi yıkayıp elimle sürerim fircala4in temizliğinden emin olamam bakim yapacağım diye yüzüme mikrop suremem
Nemlendirici kremi elimle sürerim. Cc özelliği olan kremi ise fırçayla sürerim. Eşitsizlikleri dağıtmak adına
Genelde maske yaparım onu da elle sürüyorum. Kraliçe değiliz yahu ne gerek var fırçaya falan elle sür geç ₰
Yüzüne kremi fırçayla süren varsa akıl hastanesine gidebilir
Fırça göz altı için gerekliymiş.
Elimle sürüyorum. Fırça ve süngerleri sevmiyorum
Ayağımla sürme yeteneğim var yaaaa sende var mı 😂🤣
Elle sürüyorum. Sprey olanlara ellemiyorum. Sadece yüzüme sıkıyorum o kadar.
Elimle. O kadar teferruata gelemem valla ne gerek var
Kremi elimle yüz maskesi falan fırçayla olur
En güzel ayrım bu bence de
fırça kullanıyordum ancak elle yedirmek çok daha faydalı ayrıcada kremin tatmin edici derecede performansını arttırıyormuş
özel spatulalarım var el sürmüyorum kremlere
Eliminen dayı eliminen
Fırcayla krem mi sürülür allah askına
Araba yıkama fırçası ile sürüyorum
Krem sürdük de fırçası kaldı
Elimle sürüyorum.
Kremden kastiniz maske olmalı. Elimle sürerim.
Her şeyi elimle uygulamaya bayılıyorum 😂
Elimle
Yedirmek lazım kremi ama göz altı cıks
Eliminen sürüyorum ahdhsh
Elimle sürüyorum
Elimle sürüyorum
Elle
Elle sürerim
Elimle.
Elle
Elle
Elle sürüyorum