Cilt Bakım Cilt bakımı sırası nasıl olmalıdır? yksbasarı Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cilt bakımı sırası nasıl olmalıdır ve önerdiğiniz kesinlikle alınmalı ürünler var mı? Güncellemeler+1 yıl ... Cilt bakımı sırası nasıl olmalıdır? Cevapla Cilt Soruları Ürün Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mertttimur Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yüz temizleme jeli ve güneş kremi yeterli bence. Fazla kimyasal kullanmamak lazim. Uyku düzeni ve düzgün beslenme olunca yüz güzelleşir zaten 0 2 Yorumla yksbasarı +1 yıl Güneş kremleri sivilce yapıyor ya yüzümde normalde yok ama sürünce oluyor:( önerebilceğin var mı? Yorumla mertttimur +1 yıl Solante kullanıyorum ben. Sende sivilce yapar mi, bilemem. Cilt doktoruna danış bence, belki sende yan etkisi vardır. Yorumla
furkan-ulaş Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Nemlendirici ve güneş kremi tavsiye edebilirjm cilt. tipine göre 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yüz temizleme jeli ve güneş kremi yeterli bence. Fazla kimyasal kullanmamak lazim. Uyku düzeni ve düzgün beslenme olunca yüz güzelleşir zaten
Güneş kremleri sivilce yapıyor ya yüzümde normalde yok ama sürünce oluyor:( önerebilceğin var mı?
Solante kullanıyorum ben. Sende sivilce yapar mi, bilemem. Cilt doktoruna danış bence, belki sende yan etkisi vardır.
Nemlendirici ve güneş kremi tavsiye edebilirjm cilt. tipine göre
yikama jeli tonik serum nemlendirici gunes kremi
Yapmıyorum