Cilt Bakım Tek kullanımlık cilt maskeleri kaç günde bir kullanılmalı? Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Geçen indirimden aldım bunu sakın kötü deyip moralimi bozmayın😄 Haftada bir kez kullansam az mı olur? Tek kullanımlık cilt maskeleri kaç günde bir kullanılmalı? Cevapla Cilt Soruları İndirim Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Haftada 2 kez olabilir bence. bence kötü değil hatta çok güzel bir ürün aşırı kaliteli bu kadar iyi ürün görmedim ben :D 0 2 Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl Ürünü eline alıp 2 dk sonra öven infulısırlar gibi oldu barış 😄 u Barış_LonelyForever +1 yıl Benden de iyi infulısır olurmuş :D
matmazell-noir Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Yoo gayet iyi. Bir gün bunu, bir başka gün kil maskesini denersin o şart ya 0 4 Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl Kil de aldım ama kaç günde bir yapayım bilmiyorum Yorumla matmazell-noir +1 yıl Ben iki günde bir yapıyorum. Tüm yüze gerek yok. Her gün de yapabilirsin. Biraz alıp özellikle burun bölgene peeling yapabilirsin. Temizliyor Nevoli Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl Aa çok iyi teşekkür ederim Yorumla matmazell-noir +1 yıl Rica ederim güzellik Yorumla
Pişmaniyeeee Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yaa bende bundan alacaktım sonra geri koydum merak ettim he nasıl diye 😄😄 0 4 Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl Bir infulısır edasıyla kullanır kullanmaz yorum yazıcam😄 Yorumla Pişmaniyeeee +1 yıl Merak ediyorum, bende tek kullanımlık kullanıyorum 😄 Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl Hangilerinden kullanıyorsun sen ne denk gelirse mi Yorumla Pişmaniyeeee +1 yıl Adını bilmiyorum Gratisten alıyorum denk gelmissinizdir sizde illaki. + Nivea detoks yuz yikama köpüğü var yesil şişede efsane bişey tavsiye ederim onu her gün kullanıyorum Yorumla
_theberkay Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Güzel urundur garnier alirsinda kotu muu olurr kanka :)))) 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 383 cevap paylaştı. İlgim fazla yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Haftada 2 kez olabilir bence. bence kötü değil hatta çok güzel bir ürün aşırı kaliteli bu kadar iyi ürün görmedim ben :D
Ürünü eline alıp 2 dk sonra öven infulısırlar gibi oldu barış 😄
Benden de iyi infulısır olurmuş :D
Yoo gayet iyi. Bir gün bunu, bir başka gün kil maskesini denersin o şart ya
Kil de aldım ama kaç günde bir yapayım bilmiyorum
Ben iki günde bir yapıyorum. Tüm yüze gerek yok. Her gün de yapabilirsin. Biraz alıp özellikle burun bölgene peeling yapabilirsin. Temizliyor Nevoli
Aa çok iyi teşekkür ederim
Rica ederim güzellik
Yaa bende bundan alacaktım sonra geri koydum merak ettim he nasıl diye 😄😄
Bir infulısır edasıyla kullanır kullanmaz yorum yazıcam😄
Merak ediyorum, bende tek kullanımlık kullanıyorum 😄
Hangilerinden kullanıyorsun sen ne denk gelirse mi
Adını bilmiyorum Gratisten alıyorum denk gelmissinizdir sizde illaki. + Nivea detoks yuz yikama köpüğü var yesil şişede efsane bişey tavsiye ederim onu her gün kullanıyorum
Güzel urundur garnier alirsinda kotu muu olurr kanka :))))
Ben haftada bir kullanıyorum
Haftada bir kez yeterli.
Gukr gule kullann
İlgim fazla yok
Haftada 2 bence mantıklı.
3 günde 1 olabilir
haftada 2