Gerçekten bir etkisi var mı? Varsa kaç yaşında kullanmaya başlamalıyız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDüzgün olanı bulursan gerçekten etkileri var ancak kırışıklıkları önlemek için sadece ambalajında kırışıklık karşıtı yazmasını beklememelisin.
Yaşına göre cildinin ihtiyaçları değişiyor. Ancak baki kalan temizlemek, nemlendirmek ve güneşten korumak. Seninde buna göre kendine bakman gerekiyor. Örneğin yirmilerin sonuna doğru kolajen üretimi çok yavaşlıyor bunun için yirmilerin sonlarında kolajen üretimini destekleyici cilt bakım ürünleri ve takviye edici gıdalar kullanmaya başlamanı önerebilirim10 Yorumla
En İyi Cevaplar
25 yaşından sonra cildimizde kolajen azalıyor. Bu yüzden artık 25den sonra cildimize bakmamız gerekiyor. Yüz kremi derken günlük tonik nemlendirici kullanmalıyız zaten cildine uygun bir nemlendirici. Aylık maske, 15günde bir peeling, hergün de tonik nemlendirici sürmeliyiz. Yaşlanma karşıtı olayına gelirsek , krem yerine dogal yaglar kullanmak her zaman daha iyidir. Bunlar , kayısı çekirdeği yağı, hindistan cevizi yağı, jojoba yagını serum kullanır gibi sürmek daha az kimyasal, daha temiz bir cilt demektir. Faydalarını netten de araştırabilirsiniz.
10 Yorumla
u +1 yılYaşlanma karşıtı yüz kremleri, cilt yaşlanmasıyla ilgili belirtileri azaltmaya veya geciktirmeye yardımcı olmayı amaçlayan ürünlerdir. Bu kremler genellikle kırışıklıkları, ince çizgileri, sarkmayı ve cilt tonu düzensizliklerini azaltmaya yönelik içerikler içerir. Ancak, yaşlanma karşıtı yüz kremlerinin etkisi kişiden kişiye değişebilir ve bazı faktörlere bağlıdır. Bu faktörler arasında bireyin cilt tipi, genetik yatkınlık, yaşam tarzı (sigara içme, güneşe maruz kalma, beslenme alışkanlıkları vb.) ve kullanılan ürünün içeriği ve kalitesi yer alır.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
+1 yılKrem falan hikaye! Yüzüne hiç sıcak su vurma her yıkamayı soğuk suyla yap!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParaya kıyıp alırsan tabiki etkili. Ama ucuz bir şey alıp da bir etki bekleme yani.
10 YorumlaBen inanmıyorum böyle şeylere, onun yerine sabah akşam güneş kremi kullan cildine genç kalırsın zaten.
10 Yorumla
+1 yılBence etkili ama hepsi değil yani markasına göre de değişir bana göre 19 20 yaşından sonra yavaş yavaş başlanmalı daha erken başlanması saçma zaten
10 Yorumlakirisikliklara etkili
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem