Cildiyeye gidemem arkadaşlar benim olduğum yerde doktor yok deprem bölgesinde olduğum için hiç bir bölüm yok ama yüzümün hâli berbat midenizi bulandırduysam özür dilerim 😔😔
Cildin kuru ise bepanthol yağlı ise beyaz sabun kullan her sabah, ek olarak siyah serumda kullanabilirsin, celullar boost glikolik asit var oda ölü deriyi öldürüyor bana kalırsa en yararlı siyah serum olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Beslenmeni düzelt özellikle şekerli ve tuzlu gıdaları kes. Her gün yüz temizleme jel, tonik ve cilt tipine uygun bir nemlendirici kullan. Zamanla düzelecektir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Clindoxyl kullan. Reçetesiz alabilirsin. Geçmiş olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cildin kuru ise bepanthol yağlı ise beyaz sabun kullan her sabah, ek olarak siyah serumda kullanabilirsin, celullar boost glikolik asit var oda ölü deriyi öldürüyor bana kalırsa en yararlı siyah serum olur
Beslenmeni düzelt özellikle şekerli ve tuzlu gıdaları kes. Her gün yüz temizleme jel, tonik ve cilt tipine uygun bir nemlendirici kullan. Zamanla düzelecektir
Clindoxyl kullan. Reçetesiz alabilirsin. Geçmiş olsun.
Gecer onlar elleme sabunla yika her gun temiz olsun yeter
Her gün temiz tutuyorum ama çok yağlı şekerli şeyler tüketiyorum ondan kaynaklı olabilir mi
Bilmem ki benimde bu ara basladi ergencek bile olmazdi bu kadar strestende olabilir belki. Dert etme kurcalama yeterli izi kalmaz elbet gececek zaten
Sağol canım inşallah evet doğru bu aralar çok stres takıntı yapıyorum inşallah geçer çünkü zor dönemden geçiyorum sağol
Rica ederim ayrica cokta guzelsin mide bulancak bisey goremedim ben 😍
Yaa canımsın o senin güzelliğin canım benim çok teşekkür ediyorum 🥰♥️
😘❤
Sivilceni sıkıyor musun?
Hayır hiç dokunmuyorum
Beslenmen nasıl sonradan mu böyle oldu bebis
yok mu kür falan bilen arkadaşa yardımcı olun
Bişe yok yüzünde bosuna kompleks yapma
Nasıl yok
Bunlar doğal seyler ve gecici şeyler. Güzel birine benziyorsun suratının kötü bir yani yok
Çok teşekkür ederim güzel düşüncen için 😊
Rica ederim samimiyim seni motive etmek icin söylemedim bilesin. İyi geceler
Teşekkür ederim tebessüm ettim iyi geceler 😊
2. resimde sağ alttaki cisim nedir
Hangisi yanık gibi olan mi
hayır tişörtünün üstündeki
Anlamadım valla
anlamayacak ne var, 2. resimde çenenin altında tişöritinin üstünde yarrrrrmağa benzeyen şey nedir
Kanka parmağım o
ahahahahahahahahahahahah
cildiyeye gittin mi
Olduğum yerde cildiye yok
neresi ki ora
Hatay
geçmiş olsun cokca dualarım sızınle
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Allah sizide korusun hep inşallah 😊
sağolasın :) ama cildinde bişey yok bence strestendir bikaç aya geçer bence
Aslında evet stresli bir dönem geçiriyorum çok takintiliyim dert ediyorum inşallah bir kaç aya geçer sağol 😊
Evet evet ama merak etme bu halinle bile iyisindir sen 😊😇bunlar geçince daha da güzel olur ama olsun sabret nazarlık diyelim😂
Takma yani özelte