Öncelikle 5 gün önce iki omuzumda böyle sivilce benzeri şeyler çıktı (kaşıntı yapmıyor sadece üzerine bastırınca acıyor ve bazıları intihaplı gibi) sonra doktora gittim alerji dedi iğne yapıp krem verdi kullandım aradan 3 gün geçti azalmak yerine dahada yayıldı koluma kadar sonra bir daha gittim doktora bu sefer sivilce dedi sivilce kremi verdi bir kere sürdüm kırmızılıkların olduğu yerleri bildiğiniz yaktı kaşınmıyodu kaşıntı yaptı dahada sürmedim 4 gün sonra cildiyeye gidicem ama sizce ne olabilir
Bunlar alerjik bir reaksiyon. Yediğin içtiğin herhangi bir gıda dolayisi ile olmuş olabilir. Gıda dışında en güçlü ihtimal, evin içerisinde geceleyin aktif olan bir böcek türünden de kaynaklanabilir. Örneğin: (tahta kurusu) Bu ilk bahsettiğim 2 durum dışında, fazla terleme ve tahriş dolayısı ile de olabilir. Normal klasik Mavi kutu içerisinde bulunan nivea krem sürüp yatın sabaha bir şey kalmayacaktır. Krem sürüp yatıp, sabah kalktığınızda halen geçmediyse doktora başvurun. Sevgiler.
Sadece dene, bir süre uzak dur bakalım bir değişiklik olacak mı, ne zaman ne şekilde belirtisinin ortaya çıkacağı belli olmaz çünkü, yani önceden dokunmuyordu şimdi de dokunmaz diyemeyiz..