Cilt Bakım En iyi bulduğunuz salatalıklı cilt bakım ürünü hangisi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor En iyi bulduğunuz salatalıklı cilt bakım ürünü hangisi? Yoksa salatalığın direkt kendisi mi 😂#Edamedaciltbakım 💚 #Bioderma Güncellemeler+1 yıl Günceld Güncellemeler+1 yıl Süper soruymuş fark etmemişi En iyi bulduğunuz salatalıklı cilt bakım ürünü hangisi? Cevapla Cilt Soruları En İyi Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Salata geliyor aklıma sadece 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 391 cevap paylaştı. Cacık , hele ki sarımsaklıysa üstüne de kekik 🤤 🫠 1 9 Yorumla Edameda06 +1 yıl Onu yüzüne sürdüğünü düşünemiyorum kdjjdd Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yerken arada üstüme akıyor ama sürmüyorum tabi 😂 Surata su harici bir şey sürülüyor mu 🤔 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sürülüyo işte :dd Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Traş konolyası 🤔 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ama salatalıklı dedim 🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Salatalıklı ne kız 😂 salata yapıp yiyin yüze sürmek ne 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 Salatalık cilde iyi geliyor, bu en geleneksel bakım Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Salatalıklar kapatılsın. Amacı dısında kullanıyorsunuz 🥺 nimet nimet 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Kışın kış sebzesi öneririm, mesela brokoli ve ya karnabahar olabilir. Her mevsimin bir bitkisi vardır şifalı 😄Yazın ise hıyar ve acur daha bir keyifli olur.. Sağlıcakla 0 0 Yorumla
EliminenDayıEliminen Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Allahın vermediği güzelliği hıyardan mı bekliyorsunuz çiçeklerim 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Aynen dayı Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl öbür salatalık ve yüzüne içinden çıkan beyaz sıvı.. bazen fışkırır.. 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ama ciddiyim, avrupada kavanozlarda satılıyor bile.. linç etme hemen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl www.google.com/.../gwyneth-paltrow-un-mide-bulandiran-cilt-bakim-sirri-yuze-sperm-surmek-gercekten-faydali-mi-kadin-1280408 Yorumla Edameda06 +1 yıl En sonuna da zararlı etkileri yazmışlar. Zararlı etkileri de olduktan sonra ne anlamı var. Saçmalık. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç saltalıklı bakım ürünü kullanmadım salatalığı yüzüme sürdüğüm de yapış yapış oldu 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Cacık çekti canım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Salata geliyor aklıma sadece
Cacık , hele ki sarımsaklıysa üstüne de kekik 🤤 🫠
Onu yüzüne sürdüğünü düşünemiyorum kdjjdd
Yerken arada üstüme akıyor ama sürmüyorum tabi 😂
Surata su harici bir şey sürülüyor mu 🤔
Sürülüyo işte :dd
Traş konolyası 🤔
Ama salatalıklı dedim 🤣
Salatalıklı ne kız 😂 salata yapıp yiyin yüze sürmek ne 😂
😂 Salatalık cilde iyi geliyor, bu en geleneksel bakım
Salatalıklar kapatılsın. Amacı dısında kullanıyorsunuz 🥺 nimet nimet 😂
🤣🤣🤣🤣
Kışın kış sebzesi öneririm, mesela brokoli ve ya karnabahar olabilir. Her mevsimin bir bitkisi vardır şifalı 😄
Yazın ise hıyar ve acur daha bir keyifli olur.. Sağlıcakla
Allahın vermediği güzelliği hıyardan mı bekliyorsunuz çiçeklerim
Aynen dayı
öbür salatalık ve yüzüne içinden çıkan beyaz sıvı.. bazen fışkırır..
ama ciddiyim, avrupada kavanozlarda satılıyor bile.. linç etme hemen
www.google.com/.../gwyneth-paltrow-un-mide-bulandiran-cilt-bakim-sirri-yuze-sperm-surmek-gercekten-faydali-mi-kadin-1280408
En sonuna da zararlı etkileri yazmışlar. Zararlı etkileri de olduktan sonra ne anlamı var. Saçmalık.
Hiç saltalıklı bakım ürünü kullanmadım salatalığı yüzüme sürdüğüm de yapış yapış oldu
Quark ve Salata
Cacık çekti canım
Hacı Şakir 🙄
ayy hiç salatalıklı ürün kullanmadım
Bilmiyorum valla
Yuhhhh