Cilt Bakım Hiç cilt bakımı yaparken uyuyakaldınız mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Hiç cilt bakımı yaparken uyuyakaldınız mı?#Edamedaciltbakım 🌼 #Bioderma Güncellemeler+1 yıl Güncel. Hiç cilt bakımı yaparken uyuyakaldınız mı? Cevapla Cilt Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Uyumadım 1 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl göz bakımı yaparken uykuya dalmıştımyarım saat hiç kıpırdamadan sırtüstü uzanmıştım o anda içim geçmiş 1 0 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl bir anlik hevesle maske yapip sonra yikamaya üsendigim icin çok uyumusumdur 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 391 cevap paylaştı. Hiç cilt bakımı yaptın mı diye sorsana 😂 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Uyuyakalmadım bebem 😍🥰 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. bazen oluyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Uyumadım
göz bakımı yaparken uykuya dalmıştım
yarım saat hiç kıpırdamadan sırtüstü uzanmıştım o anda içim geçmiş
bir anlik hevesle maske yapip sonra yikamaya üsendigim icin çok uyumusumdur
Pek cilt bakım insanı değilim
Hiç cilt bakımı yaptın mı diye sorsana 😂
Uyuyakalmadım bebem 😍🥰
:D hatırlamıyorum sanmam yani
Hayır hiç başıma gelmedi