Çok mu kirli hava, stres, büyük şehir karmaşası yaşıyoruz. Büyüklerimizin ciltleri nedendir bilinmez daha sağlıklı geliyor gözüme.

Çok mu kirli hava, stres, büyük şehir karmaşası yaşıyoruz. Büyüklerimizin ciltleri nedendir bilinmez daha sağlıklı geliyor gözüme.

Hem eskiden daha doğal ve sağlıklı besleniliyordu, hem fazla kirli havaya maruz kalmamışlardı, hem kimyasal ürünler kullanmıyorlardı hem de sanırım eskiden daha az stres vardı yani aslında yaşadıkları kötü şeylere stres olmak akıllarına bile gelmiyordu bizim gibi çok kafaya takmadan yaşıyorlardı sanırım.
Cevap
7Cevap
Beslenme
Kesinlikle genetikle ilgili.. birisi sigara demiş.. ben içiyorum yıllardır.. banamısin demiyo cildim.. doğuştan gelen genlerle ilgisi var tamamen..
Çok şanslısın
İnsanın cildi değil de bahtı güzel
olsun.. gerisi hikaye
Annem sadece su ile yüzünü yıkar ve nemlendirici kullanır. Cildi çok güzel aklım almıyor 🥺 evlatlık mıyım yoksa 🤣
Hepimiz aynı durumdayız annelerin ciltleri çok güzel
Kesinlikle ya
Yediklerimizin organik olanı kalmadı
Stres zaten çok berbat
Üstüne ne hareket ne spor var
Gayet normal
Kesinlikle katılıyorum
Doğallar ondan yüzlerine bir sey kullanip sürmediklerindendir.. simdikiler ne varsa sürüyorlar yok o krem yok bu krem makyajdir odur budur
Çok güzel ciltleri gerçekten
Hamilelik sonucunda dokular yenilenip, yaşlanma yavaşlıyormuş. O yüzden olabilir
Hamilelik neden olabilir doğru
Kimyasal deposu kozmetik ürünleri kullanmıyorlar da ondan
Ben de kullanmıyorum, cildim şahanedir
Ben az kullanırım cildim güzel ama çok alerjik
Çünkü kullanması gereken ürünleri bizzat ben seçiyorum😎
Süpersin
boya cila yok doğuştan doğalalr ondan tabii de.. dertleri de yok kimseye beğenilme çabası
Bal bu dediğin doğru
Thanks canım
Daha doğru bir tespit duymamıştım
İnsan imreniyor eski nesillerin ciltleri ne pürüzsüz ve güzel
Sorma vallahi hiç bir şey de kullanmıyorlar tertemiz
Ve canlı. Doğal beslenme. Sanırım hormonlu yedik yıllarca
Evet hep yapay şu an her şey
Ne alaka büyükanne ne alaka
Dimi
Her önüne geleni suratlarına sürmüyorlar çünkü
Biz sürüyor muyuz 😬
Size soralım , sürüyor musunuz?
Sürdüğünüze yemin ederim ama ispatlayamam 😂
Sürüyoruz doğru cevap 🤣🤣
Cok cok yanlıs ama 🤔 bol su içmek , alkol ve sigara tüketmemek , uyku düzeni saglayıp sadık kalmak.
Bunlar olduktan sonra cildiniz zaten guzellesir.
Güzelleşmiyor 🤣🤣
Her şeyi sürünce cildiniz ‘ yeter lan yeter ‘ diyor ama 🥺
Bir şey kullanmadıkları içindir.
Muhtemelen öyle görünüyor
Abur cubur yemedikleri için olabilir 🙂
Evet bir de hormonlar
Eski toprak derler onlar zamanında yediği yiyecekler daha doğaldı fast food falan bilmezlerdi bizim yediğimiz her şey katkılı o yüzden olabilir ya da ne alaka diyebilirsiniz
çünkü onlar daha doğal hormonsuz gdosuz
Bak bu konuda bir fikrim yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?