Cilt Bakım Uzak doğuda cilt bakımı için prinç suyu kullanılıyor. Sizce pirinç cilt için şifalı mı? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Prinç suyunun cilt lekelerine iyi geldiğini biliyor muydunuz? Uzak doğuda cilt bakımı için prinç suyu kullanılıyor. Sizce pirinç cilt için şifalı mı? Cevapla Cilt Soruları Bakım Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bence bir faydası olabilir denemek lazım 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Muhakkak var denedim
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Evet, kimyager bir arkadaşım bana pirinç suyundan sabun yaptı ve mucizevi bir ürün.😻😻 1 5 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl İnsanlarda ne arkadaşlar var Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Umarım sizlere de nasip olur 🥰🌸 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Umuyorum benimkiler de iyiler ama bu tarz şeyler yapanlar yok :) Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Iyilerse şayet boş ver kimyageri de eksik kalsın 😊😊 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Doğru kalpleri çok iyiler var olsunlar 😍 Yorumla
ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 97% +1 yıl 7/24 yedikleri şeyi bir de cilt bakımında mı kullanıyorlar 🤣 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet Yorumla
Bennereyeaitim Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sadece nemlendiriyor abartıldığı kadar değil 1 0 Yorumla
Army_çağrı Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Uzak doğulular 70 yaşındaki teyzeyi gençleştiriyor onlara güven 🤭 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ama onların hepsinin cildi güzel oluyor Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Uzak doğulular bu işten anlıyorlar. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kesinlikle Tuğba anlıyorlar Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Biliyordum. Yararlı olduğunu düşünüyorum. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Çok faydalı diyorlar Yorumla
ᴛᴇꜱᴛᴇʀᴇーɴᴇᴄᴍiʏᴇ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Valla ben pirinci genelde kaşıklıyorum 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl O da kilo yapıyor Yorumla ᴛᴇꜱᴛᴇʀᴇーɴᴇᴄᴍiʏᴇ +1 yıl Olsun ihtiyacım var zaten Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl O zaman diyetisyen derim Yorumla ᴛᴇꜱᴛᴇʀᴇーɴᴇᴄᴍiʏᴇ +1 yıl De madem Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben yapiyorum ve evet cok memnunum pirincin suyunu cikariyorum buz haline getiriyorum her gece yatmadan önce uyguluyorum cok iyi geliyor 0 0 Yorumla
motley Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl bulgur suyu kullan 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Onun içeriği farklı Yorumla
TrQy123 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Arap yağı çok bulunca 😏🤣🤣 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ama şifalı ve doğal Yorumla TrQy123 +1 yıl Yok ya başka şeylerde var güzel yağlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence bir faydası olabilir denemek lazım
Muhakkak var denedim
Evet, kimyager bir arkadaşım bana pirinç suyundan sabun yaptı ve mucizevi bir ürün.😻😻
İnsanlarda ne arkadaşlar var
Umarım sizlere de nasip olur 🥰🌸
Umuyorum benimkiler de iyiler ama bu tarz şeyler yapanlar yok :)
Iyilerse şayet boş ver kimyageri de eksik kalsın 😊😊
Doğru kalpleri çok iyiler var olsunlar 😍
7/24 yedikleri şeyi bir de cilt bakımında mı kullanıyorlar 🤣
Evet
Sadece nemlendiriyor abartıldığı kadar değil
Uzak doğulular 70 yaşındaki teyzeyi gençleştiriyor onlara güven 🤭
Ama onların hepsinin cildi güzel oluyor
Uzak doğulular bu işten anlıyorlar.
Kesinlikle Tuğba anlıyorlar
Biliyordum. Yararlı olduğunu düşünüyorum.
Çok faydalı diyorlar
Valla ben pirinci genelde kaşıklıyorum
O da kilo yapıyor
Olsun ihtiyacım var zaten
O zaman diyetisyen derim
De madem
Ben yapiyorum ve evet cok memnunum pirincin suyunu cikariyorum buz haline getiriyorum her gece yatmadan önce uyguluyorum cok iyi geliyor
bulgur suyu kullan
Onun içeriği farklı
Arap yağı çok bulunca 😏🤣🤣
Ama şifalı ve doğal
Yok ya başka şeylerde var güzel yağlar
Çok iyi geliyor. Tertemiz bir cilde sahibim.
Bi ara kullaniyordum