Cilt Bakım En iyi siyah nokta temizleme yönteminiz nedir? Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Var mı bunun için tarifleriniz veya maskeleriniz? Var ise nelerdir?Kil makesi dışında , bende işe yaramıyorr:/ En iyi siyah nokta temizleme yönteminiz nedir? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bildiğim sadece maskeler var Kil maskesi gibi 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bununla alakalı burun banları var onları kullanıyorum ben 2 2 Yorumla Dazzle_ +1 yıl İyi geliyor mu Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Evet Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Eskiden yüzümde siyah nokta olmazdı. Sivilce ilacı kullandıktan sonra çıktı ve ne yapsam gitmediler. Allahtan sırıtmıyor😬 1 2 Yorumla Dazzle_ +1 yıl Benimde hiç yoktu, son zamanlarda burun üstünde çıktı. Aslında benimde siritmiyor ama sevmiyorum yinede:// Yorumla Coraline-0 +1 yıl Gider inş:/ Yorumla
kloropIast Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl beta hidroksi asit :D 1 1 Yorumla Dazzle_ +1 yıl İyi mii? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bildiğim sadece maskeler var Kil maskesi gibi
Bununla alakalı burun banları var onları kullanıyorum ben
İyi geliyor mu
Evet
Eskiden yüzümde siyah nokta olmazdı. Sivilce ilacı kullandıktan sonra çıktı ve ne yapsam gitmediler. Allahtan sırıtmıyor😬
Benimde hiç yoktu, son zamanlarda burun üstünde çıktı. Aslında benimde siritmiyor ama sevmiyorum yinede://
Gider inş:/
Kil maskesi ve yüz temizleme cihazı
beta hidroksi asit :D
İyi mii?
Soda ve içilen gül suyu
Marketlerde satılan bantlar
Yumurta akı ve kil maskesi