Cilt Bakım En sevdiğin cilt bakım maske türü hangisi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor En sevdiğin cilt bakım maske çeşidi hangisi?#Edamedaciltbakım 💚 #Bioderma Güncellemeler+1 yıl #SS thankss 💋 En sevdiğin cilt bakım maske türü hangisi? Cevapla Cilt Soruları Sevgi Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Aloe veralı maske 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 391 cevap paylaştı. Bir kere yaptım onu merak edip. Kara zift gibi bir şeydi. Cıkarana kadar ne sövdüm var ya 🥺 maske beni esir aldı resmen 1 0 Yorumla
İsimsiz_bir_kız Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl estee lauder cilt bakım ürünleri hepsi bir birinden güzel 1 0 Yorumla
CookieLatte Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aloe veralı kil maskesine taktım bu ara çok iyi geliyor yüzüme. 1 0 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl On beş günde bir argan yağlı temizleme kil maskesi kullanıyorum. Ne var ne yok götürüyor. 1 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl hiç maske kullanmadım ama kil maskesi güzel olur gibi sankim 1 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kil maskesi. Uzun zamandır yapmıyordum. Başlasam iyi olacak sanki.. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Balo maskesi 🤣🤣 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣🤣
Roadrunners Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Kızların bilmediği ve hatta çoğu erkeğin de isitmedigi berber şapından yapılan maske var. Düzenli olarak yaparım çok keyifli ve basit bir tarifi var 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Kağıt maske kullanıyorum arada 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Pirinç unu ve kakao Kaymak gibi yapıyor cildi 1 1 Yorumla Kristaltanesi +1 yıl Tarifini yazar mısın Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Kil maskesi kullanıyorum yüzü sıkılaştırıyor 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. kullanmadım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aloe veralı maske
Bir kere yaptım onu merak edip. Kara zift gibi bir şeydi.
Cıkarana kadar ne sövdüm var ya 🥺 maske beni esir aldı resmen
estee lauder cilt bakım ürünleri hepsi bir birinden güzel
Aloe veralı kil maskesine taktım bu ara çok iyi geliyor yüzüme.
On beş günde bir argan yağlı temizleme kil maskesi kullanıyorum. Ne var ne yok götürüyor.
hiç maske kullanmadım ama kil maskesi güzel olur gibi sankim
Kil maskesi. Uzun zamandır yapmıyordum. Başlasam iyi olacak sanki..
Balo maskesi 🤣🤣
🤣🤣
Kızların bilmediği ve hatta çoğu erkeğin de isitmedigi berber şapından yapılan maske var. Düzenli olarak yaparım çok keyifli ve basit bir tarifi var
Mavi yeşil pembe kil maskesi 🥰♥️
kil maskesi ve nemlendirici maske 🥰
Kağıt maske kullanıyorum arada
Durulaması kolay olanlar
kullanmıyorum.
Pirinç unu ve kakao
Kaymak gibi yapıyor cildi
Tarifini yazar mısın
Kil maskesi kullanıyorum yüzü sıkılaştırıyor
maske yapmıyorum ki
Alioveralı kıl maskesi
nemlendirici maskeleri severim