Merhaba arkadaşlar 1 yıl öncesine kadar pürüzsüz bir cilde sahiptim birden ne olduysa cildim pütür pütür oldu özellikle alnım. Cildim sürekli kaşınıyor. sivilce ve kızarıklıkta mevcut, napmam gerekiyor zeytinyağlı krem aldım sürüyorum ama lakin hala pütürlü oluyor asla düzelmiyor cildim cildiyeye gitmem gerekiyor mu
onncelikle kendine uygun bi cilt bakimi rutini olusturmalisin. varsa onunla devam et yoksa soyle basla -cildine uygun temizleme jeli al , uygun fiyatli pek kalmadi maalesef ama yine de en uygun fiyatli ve etkili olan celenes markasının mavisi kesinlikle çok iyi, diğerleri cogu kiside ters tepmis, eger durumun varsa cerave markasinin temizleycisini oneririm -cildini guzelce temizledikten sonra peceteyle kurut havlu sivilce yapar -saglik ocağından yazdirip "cleocin t" adlı ilacı al (saglik ocagindan yazdirinca fiyati dusuyor) -temizlenmis cildine geceleri ilaci sıkıntılı bölgeye sür.3-4 kullanimdan sonra tipasini cikarip kulak temizleme cubuguyla veya yüz temizleme pediyle uygula mikrop birikiyor o tipada çünkü -geceleri cleocin t gunduzleri de nemlendir çünkü cildi kurutuyor ve o ilaçla kesinlikle güneşe cikilmamasi lazım yoksa leke yapar -ve kesinlikle stres en buyuk kaynağı sivilcelerin ve uyku duzenine de dikkat et °cleocin t sivilceden gorunmeyen suratimj gerçekten mukemmel hale getirdi 2-3 ayda duzenli kullaninca kesinlikle harika sonuca variyorsun duzenli kullan ve alınca 4-5-6 tane al çünkü çabuk bitiyor. umarım işine yarar ben bunları yaparak mahvolmus cildimi kurtardimm