sabunu da duşta her yere uyguladım yine bir kaç sivilce çıktı ama anlıyorsunuz anında etki ediyor.
Ciltteki beyaz aknelere ne yapmalı?
sabunu da duşta her yere uyguladım yine bir kaç sivilce çıktı ama anlıyorsunuz anında etki ediyor.
Arkadaşlar merhaba,
Benim kuru ve sorunlu bir cildim var, yüzümde ve cildimde tek tük beyaz akneler çıkar hep fazla nemlendirici kullanınca daha çok artıyor, sivilce iğnesi kullanıyorum yara ve iz kalıyor.
Ayrıca basenlerimde baş edemeyeceğim kadar ufak ufak ve çok var.
Eczaneden acnelyse istedim ama sana fazla gelir dedi cilt bakımı filan yapmalısın dedi, böyle bir sorunla karşılaşmış olan var mı evde yapabileceğim kür ya da serum vs önerecek olan var mı? acill yardımmm
Cildine bir süre bişiler sürme kendi haline bırak. Aktarcıya gidip durum hakkında bilgi alabilirsin onlar sana yüzüne iyi gelecek bitkisel şeyler önerecektir mutlaka.
Eminim bitkisel ilaçlar çok fazla çünkü. Cildine göre yüz sabunu alabilirsin mesela. Çok güzel şeyler bulabilirsin de işte işin ehlini bulmaya çalış
Ne taraftasın bulunduğun yere yakın yerlere bakabilirsin
Aktarcı dediğin çeşit çeşit baharstın bitkinin olduğu yerdir
Gerçekten miii çok sevindim ☺️
ne aktarı ne keselemesi herkes farklı farklı saçmalamış. öncelikle bir cildiyeye git değerlerine baksınlar. o sana ufak bir rutin oluşturacaktır onun yanında instagramda bir sürü eczacı hesapları var ben burcu ağırman’ı takip ediyorum. orada kendisi her soruna özel farklı ürünler önerdiği bir sürü öne çıkanları var. rutinini onlarla çeşitlendirebilirsin.
Cevap
5Cevap
Bol hol yıkanmalı, mümkünse yumuşak bir bezle keselemeli..
yüzün yağlıdır ondan çok nemlendirici sürünce çıkıyordur evde yenicek malzemeleri yüzüne sürmeni tavsiye etmem
Cildoyeye bi gorunsen olur mu acaba 😇 yanlis bi mudahale yapmasan
cildim kuru dökülüyor ve kaşınıyor zaman zaman gitmez olur muyum hayatımın yarısı hastanelerde geçiyor, bir işe yaramadığı gibi kendi denemelerim sonucu tek tük çözümler buluyorum, şimdi de bu akneler arttı stresten biliyorum ama hızlı çözecek pieling gibi bir şeye ihtiyacım var
Yağlı yiyeceklerden uzak durmak lazım
Cildiye ye gittin mi
Krem kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?