Cildimde kusurlar var, bugün ilk defa kapatmadan işe gideceğim, insanlar tiksinir mi?

Kardeşim benim de bir dönemler cildim felaket kötüydü. Okula sivilce tarlası giderdim ama kimsenin görüşünü veya bakışını önemsemezdim. Zaten o dönemler ağır bir ilaç kullanırdım sivilce tesiri yapardı. İşin özeti kimse bir şey demezdi çünkü benim bakışım o yönde değildi. Beni beğenmezler, ben çirkinim vs demiş olsaydım şayet bütün o negatif enerjilere izin vermiş olurdum. Demem o ki her şey psikolojide bitiyor, kimi hayatımıza çekeceğimiz kendi düşüncelerimize bağlı
İnsanlar her şeye bir yorum yapıyor zaten. Onun için çok da takma. Yani bunun için kimsenin senden iğrenecek olduğunu düşünmüyorum. Kimse kusursuz değildir. Yüzünde ne gibi kudur var? Bilmiyorum. Sana bunun için yorum yapan kişiye de ne kusuru varsa sen de oradan yürüyebilirsin. Misal kilolu mu? "Ben, senin şişko göbeğine yorum yapıyor muyum?" der ve geçersin zoruna gidiyorsa.
Şu yaşıma kadar aman aman pürüzsüz cildi olan kimseyi görmedim. İnsanlar neden tiksinsin? Klasik olacak ama kusurlarınızla barışık olmayı öğrenirseniz psikolojiniz daha iyi duruma geliyor.
Cevap
12Cevap
Elalemin a** k** cilt makyajını düğünlerde zor yaparım babyface yüzüm yok ama kusurlarımı seviyorum belki gözaltlarıma kapatıcı uygularım o kadar, bu kadar millet ne der beğenir mi laf eder mi diye düşünme anın içinde ol istediğin gibi davran
Herkesin kusuru vardır ve bu tiksinilecek bir şey değil. Ancak rahatsız oluyorsan bakımla halledebilirsin hem de kapatıcı derdin kalmaz.
bb krem veya kapatici kullan ince yapili cildin kusmaz
Hepimizin var cilt bakımımı yapar çıkarım makyaj yapmam ama kendimi kusurlarımla seviyorum😍
Kendini sev tiskinmek nekadar kötü bir kelime kendine bunu yakıştırma.
Önceden bende sivilcelerimden utanırdım kapatmaya çalışırdım ama baktım herkeste var hatta yüzü benden beter olanlar var o yüzden artık umursamıyorum ve şükür geçti 🙏🥀
hayır tabii ki kimseyi umursama lütfen kendini o sekilde kabullen ve sevmeye çalış
Sen kendini sev yeter insanların ne düşündüğünü önemseme
sivilce gibi şeyler kapatıcıyla bile belli oluyor kapatmak yerine doktora git
İnsanların düşüncesi değil sen ne düşünüyorsun önemli olan bu
Kendine guven, boş ver başkasını
Niye tiksinler kuruntu yapma
İnsanların ne düşündüğünü bu kadar umursama derim.
Herkes önce bi kendinden tiksinsin
Onlara ney miş doğal git doğal ol
ne düşündükleri umrunda olmamalı
insanlarr seni olduğun gibi sevsin boşverr
Umursama insanları, go girl!
Tiksinecek bir şey değil
Yok be kim bakcak
En İyi Cevap