Cilt Bakım Cilt alt tonumun rengi ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Beyaz ten olarak geçiyorum ana cilt alt tonumu bilmiyorum😅 ahaha Cilt alt tonumun rengi ne? Cevapla Cilt Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. beyaz tenli değilsin. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl sarı alt tonlu bir beyazsın mesela bende pembe alt tonlu bir beyazım bu yüzden vücudumda ki her bir damarların rengi bile belli oluyor 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Daha ışıkli bir yer olsa iyi olurmuş. Yeşil görünüyorum, o zaman sıcak. Maviyse soğuk, ikisi de varsa nötr. 0 0 Yorumla
Mersinli_kız Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Benimde bacaklarim tam böyle kollarım daha yanık 0 0 Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl bende beyaz tenim ama çözemedim cilt alt tonımı damarım mavi gibi duruyor ama 0 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sıcak bence ve beyaz tenli değilsin. 0 0 Yorumla
Pink-celestia Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Pembe sarı karışık ama pembe ağırlıklı 0 0 Yorumla
amkandsg Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Damarlar yeşil gibi ve pek belli değil soğuk bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
beyaz tenli değilsin.
sarı alt tonlu bir beyazsın mesela bende pembe alt tonlu bir beyazım bu yüzden vücudumda ki her bir damarların rengi bile belli oluyor
Daha ışıkli bir yer olsa iyi olurmuş. Yeşil görünüyorum, o zaman sıcak. Maviyse soğuk, ikisi de varsa nötr.
Benimde bacaklarim tam böyle kollarım daha yanık
bende beyaz tenim ama çözemedim cilt alt tonımı damarım mavi gibi duruyor ama
Buğdaya yakın beyaz bildiğimiz zjdjjs
bembeyaz tenim.
Sıcak bence ve beyaz tenli değilsin.
Pembe sarı karışık ama pembe ağırlıklı
Nötr gibi.
Damarlar yeşil gibi ve pek belli değil soğuk bence
Kumral
Benimde öyle