Cilt Bakım Cilt bakımında en sevdiğin bölüm ne? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Cilt bakımında en sevdiğin bölüm nedir? #Edamedaciltbakım 🤎 Güncellemeler+1 yıl Güncellendi Cilt bakımında en sevdiğin bölüm ne? Cevapla Cilt Soruları Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Nemlendirmek 1 0 Yorumla
Camcı_hüsnü Takip Et Xper 7 Yaş: 75 , eic 100% +1 yıl Masaj kısmı evladım, malum pörsüdüm masaj yapmak iyi geliyor 1 0 Yorumla
BuseYılmaz53 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sivilce için tavsiyen nedir? 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Karbonat ve limon suyu ile yapılan kür. Karbonatı ve limon suyunu karıştırıp sivilcelerin üzerine uygula. Ama 10 dakikadan fazla bekletme cildinde. Sonra da hafifçe masaj yaparak soğu su ile durula. Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. olumlu sonuç canım 4 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl yüzümü yıkadığımdaki yumuşaklık hissi :) 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Bitişi bebem 🤣 1 0 Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kafamı buzlu suya batirip cikarma kısmı 1 0 Yorumla
lokomotif-portakal Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cilt bakımının bitmesi en sevdiğim bölüm :) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Nemlendirmek
Masaj kısmı evladım, malum pörsüdüm masaj yapmak iyi geliyor
Sivilce için tavsiyen nedir?
Karbonat ve limon suyu ile yapılan kür. Karbonatı ve limon suyunu karıştırıp sivilcelerin üzerine uygula. Ama 10 dakikadan fazla bekletme cildinde. Sonra da hafifçe masaj yaparak soğu su ile durula.
olumlu sonuç canım
yüzümü yıkadığımdaki yumuşaklık hissi :)
Bitişi bebem 🤣
Nemlendirme kısmı yaaaa bayılırım
Kafamı buzlu suya batirip cikarma kısmı
sonuç elbette aldığım sonuç
Cilt bakımının bitmesi en sevdiğim bölüm :)
Nemlendirme
su sadece
Cilt bakımı sevmem
Peeling
İç temizlik
peeling