Kış ayına girdigimizden beri yüzüm kuru. Nivea mavi kutuyla nemlendiriyorum, bir işe yaramıyor. daha çok soyuluyor, üstüne kapatıcı sürünce ise benek benek kuruluklar kalıyor, daha kötü oluyor. Nasıl geçer bu durum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Su bazlı nemlendiriciler kullanmalısın. Ayrıca bol su içmelisin.
Su bazlı nemlendiricide tavsiye ettiğim; "Simple".
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKlairs rich moist soothing kremi var onu kullan bi de o zaman bak kuruyor mu. Kullandığım zamanlar çok seviyordum şimdi 500 TL ye yakın olduğu için pek mümkün olmuyor alması
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
u 8 güSu bazlı nemlendirici kremler kullanabilirsin. Hyaluronik asit içeren. Ceravede oldukça iyi ve etkili pul pul dökülen ve kuru ciltler için
00 Yorumla
+1 yılCeraVe kuru ve çok kuru ciltler için bir nemlendiricisi var. Tavsiye ederim çok güzel.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeyaz pul pul kabuklu mu oluyor? Çözünebiliyorum da eğer öyleyse
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇözümü biliyorum* yazmıştım
Mümkünse dediğin yerin fotoğrafını at bir bakayım. Sen geçiremezsin onu kendi yöntemlerinle
Soran+1 yıl@r@sbu çocuğu
Cevap sahibi+1 yılcanım mısın sen aptal @or@spu çocuğu sensin
Cevap sahibi+1 yılKezban kaşar ben ne diyorum bu kaşar ne diyor
Soran+1 yılAn@ndir kaşar
Cevap sahibi+1 yılUlan annesi kaşar ben sana dedim ki pullanmayı yakın çekim göster sen bir hastalıktan bahsediyorsun bakayım o mu eğer oysa sana ilaç önerecektim doğrudan eczaneden alınan ama senin gibi kafasını miktiğimin böceği ne anlar insanlıktan
Soran+1 yılKes lan p#z#v#nk yoklukta kalmış ezik
Cevap sahibi+1 yılSen m@lsın. Yardım etmeye çalıştım kafasını miltiğimin kezbanı
+1 yılPeeling yapıp nemlendirici kullanmalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılEvde doğal yollarda bir peeling yapabilirmiyim paramın hepsini peeling hariç her şeye yatirdim
- +1 yıl
Pişmiş kahvenin telvesinden 2 kaşık alıp bir kaba koyup içine birkaç damla zeytinyağı ve 1 çay kaşığı bal ekleyip
Güzelce karıştır ve temiz cildine sür
Ardından nemlendirici sürmeyi ihmal etme
+1 yılVazelin.
00 YorumlaPeeling yap sık sık
01 Yorumla
Soran+1 yılEvde doğal yollarda bir peeling yapabilirmiyim paramın hepsini peeling hariç her şeye yatirdim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler