Ben genellikle cilt bariyerini güçlendirecek ürünleri tercih ediyorum. İkinci olarak ise iyi bir nemlendirme her şeyin başında nemlendirme geliyor.

Ben genellikle cilt bariyerini güçlendirecek ürünleri tercih ediyorum. İkinci olarak ise iyi bir nemlendirme her şeyin başında nemlendirme geliyor.

Hassaslaştığında nemlendirici sürmekten ve yüzümü Dalin bebek şampuanı ile yıkamaktan başka bir şey yapmıyorum, çünkü hassasken her şey zarar verebilir hissi oluyor.
dalin benim cildimi çok kurutuyor, onun pHsi bebeklere uygun ya sanki cildime iyi gelmiyor gibi oluyor. Genelde temizlik için yüz temizleme jeli ya da yüz sabunu kullanıyorum
Evet dalin kullanan çok kişi var bunların bir çoğu memnun oluyor. Ben memnun olmayan kısımda kaldım. Makyaj fırçası, sünger temizliği için kullanıyorum ben de. :)
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Öncelikle cildimin hassas bir hâl almasına sebep olan hatalı hareketimi tespit edip o tavrımı terkederim çünkü temel sebebi bırakmadan yüzeysel bakımların etkisi geçici oluyor.⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀
bazen soğuklarda etkili oluyor
Mevsimsel olarak evet haklısın 🧡😃
bu ara çok soğuk ve benim cildim çok hassas. Ama diğer durumlarda en iyi yöntem senin dediğin gibi yapmak
Hassasiyet ve mevsim geçişleri bir araya gelince çok zorlanır cilt o zaman en çok ihtiyacı olan şey bolca nemlendirmek elbette ki canım.
Cevap
6Cevap
Nemlendirici sürüyorum
sadece duzgun temizleme ve nemlendirme yapiyorum yogun nem terapileri
Arada kil maskesi iyi geliyor
Yapmam hassaslaşmasın
Nemlendirici ve maske
Sabunla yıkıyorum miss gibi oluyor yüzüm :/
cilt bariyerini güçlendirecek ne kullanıyorsun?
onarıcı özelliğe sahip tüm markaların ürünlerini değerlendirebilirsin bütçene ve cildine uygun her marka olur
benim kullandığım ise bioderma sensibio serisinde cilt bariyerini onarıcı bir ürün var onu da deneyebilirsin
teşekkür ederim
Flörtüme diyorum gle kafama otur.
Hiçbir şey
Nemlendirici yetiyor
Yapmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?