Cilt Bakım Göbek kıllarım ile başım dertte, ne yapabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Jiletle alıyoruz gene uzuyor. Jel dökücü gene aynı. Ağda da hemen çıkarıyor. Lazere gitmeye de korkuyorum Göbek kıllarım ile başım dertte, ne yapabilirim? Cevapla Jel Soruları Ağda Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kafanın tepesinde kelleşme olursa şaşırma :D 4 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka o Yorumla
_candan Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tüylenmeler normal aslında bu biraz fazla bazıları genlerden oluyor yapacak bir şey yok lazer yapılır. 3 0 Yorumla
Cennetbenim Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Offf bu göbeğin bir kıza ait olduğuna inanamıyorruuuuummmm ciddimisin 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Malasef ki öyle Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Bu kadar çok fazla hormon bozukluğu olabilir bi test yaptır 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Nerden yapıyoruz o testi Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Eğitim araştırma hastanesinde endikronoloji kliniğinde Yorumla Soran +1 yıl 🙏🏻 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Ricaederim eğer bişi varsa hormon tedavisine başlanır Yorumla Soran +1 yıl Bakalım randevu alayım da Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Kaç yaşındasın kollarda bacaklarda da böylesi kıllanma var mı özeli bölge koltuk altı da yoğun mu böyle Yorumla Soran +1 yıl Yoğunda onları alıuom ama göbek daha hızlı çıkıyor göbeği açık bir şey giyemiyorum o yüzden. Piercing yaptıramıyorum Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Bilmeem aglasam mi aglamasam mii ahoooo vey malamine lav 1 0 Yorumla
etipopkek Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Erkek tipi kıllanman var olayın jiletle falan alakası yok. Acilen hormonlarına baktır. 0 0 Yorumla
scil63 Takip Et Master Yaş: 62 , eic 35% +1 yıl Lazer çok kolaymış haftada 15-20 dk. 4 seansta falan sorun gideriliyormuş. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Lazerden neden korkuyorsun? Yanlış anlamada daha ne kadar kötü olabilir. Git bitsin valla kurtulursun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yakarlarsa vücudumu haberlerde her şey oluyor görüyoruz ben sokakta mı buldum canımı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaçıncı yüzyıldayız ya ahahaha ne yakması. Merdiven altı bir yere gitmediğin sürece yakmazlar merak etme şu halinden iyi olur. Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Kolonya dök Sonra çakmağİ çak yaNsın pepek poposu gibi olur 0 1 Yorumla Cennetbenim +1 yıl 😂😂🤣🤣🤣🤣😂 Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Lan bunun Bir tık üstü benim göbek üstüm. Tek eksik göbek deliğindeki pamuk hahahahahah 0 0 Yorumla
yeşilbakanadam Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 55% +1 yıl Bu kız vücudu olamaz bu ne abi. Gömün gitsin a q 😜 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl abi bende yok bu kadar kıl bu nası bişiymiş 😂😂 tek çözüm lazer walla 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Bencede ama hormonal test yaptırıcam Yorumla zirkonn +1 yıl yaptır bencede anormal çünki Yorumla zirkonn +1 yıl ormana giden patika yol gibi resmen 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Dalga geçme be Yorumla Soran +1 yıl Dvrm bak Yorumla Soran +1 yıl Alttada ormanın içi var zaten skkdkdkd Yorumla Soran +1 yıl 2 aydır gitmiyom ne ağdaya ne bir şeye Yorumla zirkonn +1 yıl puahahahah 😂😂 altta balta girmemiş orman olduğunu anlamak zor olmadı patika belli etti zaten 😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl gideyim ln ağdaya alerjim var her gidince kızarıyor kalınıyor 1 haftadır her yerim Yorumla zirkonn +1 yıl valla siz kızların işi zor yemin ederim bin tane derdiniz war Allah sabır wersin Yorumla Soran +1 yıl Aynen saol Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ablacım lazere gitmelisin baya kötü duruyor 2 0 Yorumla
Armylandbts1 Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Kanka sen naptın. Temizlik imandan gelir ve knk niye baylasyon? Gtunu de atsagdin 1 0 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Benden kıllısın lan sen 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir genetikte belki Yorumla OlamazMıKardeşim +1 yıl Git A-101 den falan hemşire eldivenlerinden al, onlarla yol. 1 hafta çıkmaz, çıkanları da cımbızla yolarsın yavaş yavaş Yorumla Soran +1 yıl Ya bi git ne kadar kızartıyor cımbız haberin bar mı senin Yorumla OlamazMıKardeşim +1 yıl Ben cinsel bölgemdeki kılları bu şekilde alıyorum. Yorumla
Yasin_84 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Bence gayet seksi gözüküyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dalga geçme be Yorumla Yasin_84 +1 yıl Ne dalgası, zevkler ve renkler duymadın heralde Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Abi her eekekte olur bunlar sıkma canını. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne erkeği be Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl Sen ben vs erkegiz ışte Yorumla Soran +1 yıl Ben değilim Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl Erkeksin tabiki de kendine guven biraz birader Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl jıletle alma manyakmısınnn 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Eee ne yapayım ilişkiye girerken jiletle alıyom itici duruyor Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl aslında gobegın guzle bence kadınsı hoşta jıletle alman ıyı degıll bak gürlertırmıssın Yorumla Soran +1 yıl Evwt ama yapacaksak bir şey yok göbek kıllı ilişkiye giremem Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl seven erkek bunu takmaz bence Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Senn memelerdede vardır 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İnanki oralarda yok tuhaf olan da bu ya Yorumla Burak-06_06 +1 yıl Hormon testine gittn mi Yorumla Soran +1 yıl Hangi bölüm ki randevu alıp giden Yorumla Burak-06_06 +1 yıl Bi bak internetten. Alt taraf daha fenadır Yorumla Soran +1 yıl Daha fena zaten orman ora Yorumla Burak-06_06 +1 yıl Hadi ya. Yazsana bi Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Oraya jilet vurulmaz ya vurma bir daha ağdayla al 0 0 Yorumla
DallasVegas Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Onlat nasıl kıl öyle ya, bende o kadar yok 0 0 Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl bunu niye buraya attın mk ya gözüm kanadı 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Bu terslikte bir iş var 😬 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkek gibi çıkıyor aw anlamadım gitti Yorumla berkecan38 +1 yıl Hakkaten de öyle bende yok bu kadar 😬🤦♂️ Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl İnanki benim bu kadar yok :D 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir benim hormon belki sıkıntı Yorumla u KasiKesh +1 yıl Bu kadar olmaz bence sadece burasımı sıkıntın Yorumla Soran +1 yıl Bende kıl çok güçlü çıkıyor erkek gibi Yorumla Soran +1 yıl Ağdaya gidiyorum ama alerjim var aslında o yüzden acı verici oluyor gitmek istemiyorum Yorumla u KasiKesh +1 yıl Her yerinmi böyle Yorumla Soran +1 yıl Dediğim gibi yukarıyı oku Yorumla u KasiKesh +1 yıl Okudum sadece bu bölgemi Yorumla
Coolguy8610 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Erkek misin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır valla belim ince görmüyor mu Yorumla Coolguy8610 +1 yıl O zaman hormonal sıkıntı olabilir Yorumla Soran +1 yıl Test yaptırıcam Yorumla Coolguy8610 +1 yıl Yaptır bencede, bende bu kadar kıl çıkmıyor Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Erkek göbeği bu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla Barbarosakman +1 yıl Degil dedin diye kız göbeği olduğuna inandım tamam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence bu erkek göbeği 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok valla benim kız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeme beni ya erkeksin işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Kafanın tepesinde kelleşme olursa şaşırma :D
Ne alaka o
Tüylenmeler normal aslında bu biraz fazla bazıları genlerden oluyor yapacak bir şey yok lazer yapılır.
Offf bu göbeğin bir kıza ait olduğuna inanamıyorruuuuummmm ciddimisin
Malasef ki öyle
Bu kadar çok fazla hormon bozukluğu olabilir bi test yaptır
Nerden yapıyoruz o testi
Eğitim araştırma hastanesinde endikronoloji kliniğinde
🙏🏻
Teşekkürler
Ricaederim eğer bişi varsa hormon tedavisine başlanır
Bakalım randevu alayım da
Kaç yaşındasın kollarda bacaklarda da böylesi kıllanma var mı özeli bölge koltuk altı da yoğun mu böyle
Yoğunda onları alıuom ama göbek daha hızlı çıkıyor göbeği açık bir şey giyemiyorum o yüzden. Piercing yaptıramıyorum
Bilmeem aglasam mi aglamasam mii ahoooo vey malamine lav
Erkek tipi kıllanman var olayın jiletle falan alakası yok. Acilen hormonlarına baktır.
Lazer çok kolaymış haftada 15-20 dk. 4 seansta falan sorun gideriliyormuş.
Lazerden neden korkuyorsun? Yanlış anlamada daha ne kadar kötü olabilir. Git bitsin valla kurtulursun
Yakarlarsa vücudumu haberlerde her şey oluyor görüyoruz ben sokakta mı buldum canımı
Kaçıncı yüzyıldayız ya ahahaha ne yakması. Merdiven altı bir yere gitmediğin sürece yakmazlar merak etme şu halinden iyi olur.
Kolonya dök Sonra çakmağİ çak yaNsın pepek poposu gibi olur
😂😂🤣🤣🤣🤣😂
Lan bunun Bir tık üstü benim göbek üstüm. Tek eksik göbek deliğindeki pamuk hahahahahah
Bu kız vücudu olamaz bu ne abi. Gömün gitsin a q 😜
abi bende yok bu kadar kıl bu nası bişiymiş 😂😂 tek çözüm lazer walla
Bencede ama hormonal test yaptırıcam
yaptır bencede anormal çünki
ormana giden patika yol gibi resmen 😂😂
Dalga geçme be
Dvrm bak
Alttada ormanın içi var zaten skkdkdkd
2 aydır gitmiyom ne ağdaya ne bir şeye
puahahahah 😂😂 altta balta girmemiş orman olduğunu anlamak zor olmadı patika belli etti zaten 😂😂😂😂
Nasıl gideyim ln ağdaya alerjim var her gidince kızarıyor kalınıyor 1 haftadır her yerim
valla siz kızların işi zor yemin ederim bin tane derdiniz war Allah sabır wersin
Aynen saol
Ablacım lazere gitmelisin baya kötü duruyor
Kanka sen naptın. Temizlik imandan gelir ve knk niye baylasyon? Gtunu de atsagdin
Benden kıllısın lan sen 😂
Olabilir genetikte belki
Git A-101 den falan hemşire eldivenlerinden al, onlarla yol. 1 hafta çıkmaz, çıkanları da cımbızla yolarsın yavaş yavaş
Ya bi git ne kadar kızartıyor cımbız haberin bar mı senin
Ben cinsel bölgemdeki kılları bu şekilde alıyorum.
Bence gayet seksi gözüküyor
Dalga geçme be
Ne dalgası, zevkler ve renkler duymadın heralde
Abi her eekekte olur bunlar sıkma canını.
Ne erkeği be
Sen ben vs erkegiz ışte
Ben değilim
Erkeksin tabiki de kendine guven biraz birader
jıletle alma manyakmısınnn
Eee ne yapayım ilişkiye girerken jiletle alıyom itici duruyor
aslında gobegın guzle bence kadınsı hoşta jıletle alman ıyı degıll bak gürlertırmıssın
Evwt ama yapacaksak bir şey yok göbek kıllı ilişkiye giremem
seven erkek bunu takmaz bence
Senn memelerdede vardır
İnanki oralarda yok tuhaf olan da bu ya
Hormon testine gittn mi
Hangi bölüm ki randevu alıp giden
Bi bak internetten. Alt taraf daha fenadır
Daha fena zaten orman ora
Hadi ya. Yazsana bi
Hormonların bozuk çok büyük ihtimalle doktora git
Beylerin yorumunu okumaya geldim
Bende yok bu kadar yak gitsin
Ya buneee ya offf kızım lazere git
Oraya jilet vurulmaz ya vurma bir daha ağdayla al
Onlat nasıl kıl öyle ya, bende o kadar yok
bunu niye buraya attın mk ya gözüm kanadı
Bu terslikte bir iş var 😬
Erkek gibi çıkıyor aw anlamadım gitti
Hakkaten de öyle bende yok bu kadar 😬🤦♂️
İnanki benim bu kadar yok :D
Olabilir benim hormon belki sıkıntı
Bu kadar olmaz bence sadece burasımı sıkıntın
Bende kıl çok güçlü çıkıyor erkek gibi
Ağdaya gidiyorum ama alerjim var aslında o yüzden acı verici oluyor gitmek istemiyorum
Her yerinmi böyle
Dediğim gibi yukarıyı oku
Okudum sadece bu bölgemi
Lazere gitmen şart.
Erkek misin
Hayır valla belim ince görmüyor mu
O zaman hormonal sıkıntı olabilir
Test yaptırıcam
Yaptır bencede, bende bu kadar kıl çıkmıyor
Erkek göbeği bu
Değil
Degil dedin diye kız göbeği olduğuna inandım tamam