Arkadaşlar cilt bakımı rutinim de sabah güneş kremi akşam ise cilt tonu eşitleyici krem kullanıyorum kullandığım cilt tonu eşitleyici de sabah akşam olmak üzere günde 2 kez kullanılması öneriliyor Ben şu an bir kez kullanıyorum ve faydasini görüyorum ama daha fazla etkisini görmek için sabah akşam kullanmak istiyorum güneş kremi ile kullanılabilir miyim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güneş kremini düzenli kulöanmana gerek yok cildine ekstra faydası yok kışın güneşte yok zaten diğer ürünü düzenli kullanmak zorundasın ama ikisi birlikte kullanılır mı bilmiyorum açıkçası ama gübeş kremini çıkarman bi sprun teşkiş etmez bu aylarda
Güneş ışınları yazında var kışında genç kalmak istiyorsa her gün sürülüyor
Evet ama o kadar etkisi yok kış güneşinin çoğunlukla bulutlu direkt suratına güneş gelmediği sürece ileride ciddi bi etkisi olmaz
Cilt beyazlatıcı kremini tüm vücuda mi kullanıyorsun
Yüzümde küçük güneş lekeleri var rahatsız değilim ama rengini açmak için kullanıyorum vücudum da da bikini bolgemde rahatsiz etmeyecek kadar renk eşitsizliği var lazer epilasyona da gidiyorum bikini bölgesi koltuk altı kararma yapma ihtimali var onuda önlem olarak kullanıyorum
Anladım güneş kremini tüm vücut mu kullanıyorsun
?
Ben diğer krem anladım ejsjkw yok sadece yüz
O zaman sorun olmaz ama yüz için bence kullanma ikisinden birini
Diğer bölgeler için bir şey diyemiyorum sorun olmaz çünkü iki kimyasalı bir wrada kullanmıyorsun
Kremin içinde hangi asit var
Eve geçince yazacağım sana :)
Tamam ama uyumuş olabilirim uyanınca cevap veririm