Cilt Bakım Hangi cilt özelliğine sahip olmak isterdin? Yıkığımsı Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kesinlike gözeneksiz bir cilt isterdim. Pürüzsüz Gözeneksiz Işıl ışıl Mat Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi cilt özelliğine sahip olmak isterdin? Cevapla Cilt Soruları Gözenek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Işıl ışıl olmak 0 0 Yorumla
berkayalperdogan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hailey Baldwin'in cildini kız erkek farketmez herkes ister 😃 0 1 Yorumla Yıkığımsı +1 yıl katılıyorum buna. kadın resmen pürüzsüz. :D Yorumla
ladysuslu Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Işıl ışıl ve gözeneksiz bir cildim olmalıydı. Gerçi bakımlarla belki bunu elde ederim 0 0 Yorumla
nurddlkj Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Atopik hassas ve aşırı kuru olmasaydı muazzam olabilirdi benim için. Neyse yaşama tutunmaya çalışıyor o da napsın.. 0 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Daha az yağlı bir cilt tipi isterdim. 0 3 Yorumla curlyboyyy +1 yıl Şıklara göre gözeneksiz iyi olurdu. Yorumla Yıkığımsı +1 yıl daha az yağlı da çok iyi, keşke şıklara ekleseydim. Yorumla curlyboyyy +1 yıl Valla ya yağlı olması iyi değil idkkdkd Yorumla
queennn00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Gözeneksiz lekesiz cilt 0 1 Yorumla Yıkığımsı +1 yıl hayal gibi, keşke gerçek olsa Yorumla
üyeolmakistemiyorum5 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Buna da şükür tabi beterin beteri var 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cildimden memnunum... 0 2 Yorumla Yıkığımsı +1 yıl ne kadar şanslısın Yorumla Grininellitonu35 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Aycc01 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aşırı memnunum 0 1 Yorumla Yıkığımsı +1 yıl ne kadar şanslısın. cilt güzelliği mükemmel bir şey Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Işıl ışıl olmak
Hailey Baldwin'in cildini kız erkek farketmez herkes ister 😃
katılıyorum buna. kadın resmen pürüzsüz. :D
Işıl ışıl ve gözeneksiz bir cildim olmalıydı. Gerçi bakımlarla belki bunu elde ederim
Atopik hassas ve aşırı kuru olmasaydı muazzam olabilirdi benim için. Neyse yaşama tutunmaya çalışıyor o da napsın..
Daha az yağlı bir cilt tipi isterdim.
Şıklara göre gözeneksiz iyi olurdu.
daha az yağlı da çok iyi, keşke şıklara ekleseydim.
Valla ya yağlı olması iyi değil idkkdkd
Gözeneksiz lekesiz cilt
hayal gibi, keşke gerçek olsa
Buna da şükür tabi beterin beteri var
Cildimden memnunum...
ne kadar şanslısın
Teşekkürler
Aşırı memnunum
ne kadar şanslısın. cilt güzelliği mükemmel bir şey