bendede vardı ucu yoktu sıcak kompress yaptım internete yaz ben 1 haftada söndürdüm hemen 2 3 günde o kadar küçülüyor ki günde 2 3 kere yapıyordum ben eğer patlarsa baticon sürerek düzeltebilirsin iz kalırsa madecassol ya da expigment kullan
1
1 Yorumla
Soran
2 ay
Çok teşekkür ederim hemen bakacağım umarım işe yarar
Evet bir yıllık tedavi sürecinden bahsetti ve bi kaç ilaç ismi söyledi kullananlarının hepsi kurulduktan şikayetçi bende vazgeçip kendi yöntemlerimi aramaya koyuldum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
1Görüş
bendede vardı ucu yoktu sıcak kompress yaptım internete yaz ben 1 haftada söndürdüm hemen 2 3 günde o kadar küçülüyor ki günde 2 3 kere yapıyordum ben eğer patlarsa baticon sürerek düzeltebilirsin iz kalırsa madecassol ya da expigment kullan
Çok teşekkür ederim hemen bakacağım umarım işe yarar
Aceleci olma sivilcelerine dokunma muhtemelen sen sıktıkça daha çok ağrıyor
Hayır sıkmıyor zaten ucu yok maalesef dokunmasamda geçmiyor sürekli tekrarlıyor
Aknetrent kullandım ben sivilcelerimden o şekilde kurtuldum 20 yaşımda kullandım sonra hiç çıkmadı fazlaysa araştırmanı öneririm
Yaa olur mutlaka bakacağım çok teşekkür ederim 💜
Ergenlik bitene kadar cıkar o
23 yaşındayım
Oznm cilt bakım seromu kullan dokturun verdıği işe yaramdıgı gıbı uyku ve dudak kuruması yapıyor
Evet bir yıllık tedavi sürecinden bahsetti ve bi kaç ilaç ismi söyledi kullananlarının hepsi kurulduktan şikayetçi bende vazgeçip kendi yöntemlerimi aramaya koyuldum
Yöntemin neler misal ben bakım seremu kullanıyorum sen
Henüz araştırıyorum. Çay ağacı yağı ve sabunu iyi geliyor gibi henüz yeni başladım ama başka var mı diye bakıyorum
Hım misal bu hasan sabahın birtarıfi varmış ben denedim eski Osmanlı usulü olmadı macun gıbişey cildi onyaş güzeleştırdıgibi yara sıvilce koymuyormul
Ya benim cildim hassas kızarır falan diye macun ve maske tarzı şeyleri sürmeye çekiniyorum açıkçası