siyah noktalarimin haddi hesabı yok zaten
Çıkılır bas makyajı git
Otur evde insan içine bile çıkilmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

siyah noktalarimin haddi hesabı yok zaten
Neden çıkılmasın gayet normal bir durum her insanın başına gelebilir. Eğer kısa süre içerisinde bu ve bunun gibi sivilcelerden tamamen kurtulmak istiyorsan yüzüne acnelyse kremi kullanabilirsin. Bu krem sivilce ve sivilce lekeleri için oldukça etkili bir krem tavsiye ederim. Ya da çay ağacı yağı kullanabilirsin bu yağda sivilceler için etkili.
Travazol deri kremi kullan ve sabahları aç karına bi kaşık metal olmasın tahta olsun yemek kaşığına 10 12 damla limon sıkıp iç karaciğerini temizler ve cildin de tertemiz olur canım
kocakarı ilaç tarifleri dökülmeye başlamış
Knk bak o krem ise yarıyor mu emin misin
travoloz egzamanlar için kullanılan bir ilaçtır. sivilce ile ne alakası var.
@anonimbirsey travazol deri kremidir egzama siğil pişik mantar akne yağ bezesi dahil bir çok faydası gözlemlenmiştir siz sadece egzama için kullanıyorsunuz diye ilaç bundan ibaret değil o küçük sığ beyninizi benim görüşümden hatta görüşlerimden uzak tutun
Cevap
33Cevap
çıkılır tabi ki. bu arada çok özür dilerim başka bir şey sandım :D
Ahahahhaa anladim
Ya çıkılır tabii niye böyle şeyler düşünüyorsunuz ki mesela ben de bedensel engelliyim bastonlarla yürüyorum o zaman çıkmayalım mı dışarıya insanların vücudunda rahatsızlıklar olabilir hastalıklar olabilir herkes aynı olacak gibi bir şey yok toplumdan kendinizi dışlayarak yaşamınız doğru bir şey değil aynı zamanda zaman içinde psikolojik olarak kendinizi daha kötü hissedersiniz
Çıkılır tabii ki. Seni sevecek, beğenecek olan kişi makyajlı halini değil bu halini görüp beğensin.
Ayrıca en kısa zamanda dermotolojiye gitmeni öneririm.
makyaj yaparsan sivilceler çoğalır ya gitmesine beke-leyceksin ya da doktora gideceksin ayrı böyle dışarı çıkarsan kimse takmaz ya sivilce souçta
Öncelikle bir dermatoloğa gitmeni öneriyorum ayrıca cildin için makyaj kullanma kimyasal oldukları için daha çok zarar verir ama evde de otur demiyorum herkeste olabilecek bir şey merak etme
Sen böylesi bir kusurla sokağa bile çıkamıyorsan. Benim yaşamam bile mucize o zaman
emin ol günlerce kafa yorduğun şey karşındakinin umurunda bile olmayacak.
Çıkılır neden çıkılmasın siyah nokta temizleme bantları al bence çıkılır ne varmış halinde
Takılma böyle şeylere yaşın kaç bilmiyorum ama geçici şeyler bunlar
Günü kurtarmak istiyorsan ımex krem kullan akşam yatmadan önce sabah tertemiz olarak kalkarsın. Bir hayır duanı alırım :)
Dermatolog mu yazıyor
Aile sağlığı doktoru bile yazar. Güzel bir kremdir tavsiye ederim. Önce bir araştır kafana yatarsa 👍🏻
Bunlar benim aklımda olan kremi yazmıyor ya gidiyom başka başka şey yazıyorlar
Sen söyle bunu yazar mısınız efendim diye o yazar merak etme.
Tamamdır
çok sıkıntılı bir yerde. direk göze batan bir yer. geçene kadar ortalarda dolaşma
Tamam 😢
Kapatırsın makyajla. Sanki millet oraya mı dikkat edicek bir şey olmaz
Seni seven her şekilde sevmeli asıl kötü halinle çıkmalısın ki niyetini anlayasın ayrıca cildinin böyle olması herhangi bir kusur ifade etmiyor olduğun şekilde güzelsin
Çıkabilirsin ama sağlık önemli. Doktora görün canım.
İlk date se biraz zor işi
Çıkılır niye çıkılmasın bir kapatıcı ya da fondötenle kızarıklığı halledersin fıstık gibi olur
Sanki herkesin cilti bebek gibi de.
boş ver böyle şeyleri
Gidilir yahu ne olacak 🐣geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Makyaj basmasan da olur biraz öz güvenli ol çekiniyorsan da maske tak nasıl olsa yeni varyantlar türedi sana da bahane olur
ya niye cılımasın günes kremini sür (daha kötü olmasın diye) eve geldikten sonra da artiik düzenli bi bakim yap. (munderm sivilce icin/ benzoxin siyah nokta icin önerebilirm onun dısında la roshe yüz temzleme jeli miss gibi olursun)
Sivilceli biri güzel ve çekici olamaz diye bir şey yok
Çıkılır bas makyajı git
resmi mikroskobun altında çekip gönderseydin. böyle çok küçük olmuş göremedik
Kanka travazol kullanma @hayalmee denilen sığ beyinli arkadas yanlış yonlendiriyor kortizonlu kremler aknede kullanilmaz.
Bas fondöteni çık git.
Cildiyeye gitmelisin.
Otur onlar gidince çık makyajın altında kötü durur oğlan seni hep öyle hatırlar çıkma bence sakın
Date ne be, çıkma bir yere, git dilini öğren.
Ahahahahahah
ilk resim memeler mi
Yok artık
gibiydi
Makyaj yapmadan git, seviyorsa öyle sevsin.
Maskeyi orayı kapatcak kadar indir..
Fark etmez getir
Bu ne yağ bezelerimi yoksa apse mi
Makyaj yapmayı önermiyorum daha kötü olur
Cikilir olm nolucak gorunusde mi bitiyor hersey
Kendini hapsetme
Seni sevecek olan her halinle sevsin. Çık gitsin.
Çıkılır
çıkılır
midem kalktı kustum
Bir an meme ergen meme ucı zannettim
Öperken canın yanar :/
Neden
Yemeğinle meme ucu sandım 😀😀
Yok artık
Yani tek olmamak güzelmiş meme sandım ya
Siz erkekler
tabiki de çıkılmazz 😵💫😵💫😵💫
Üzdü
Yani geçene kadar evde mi durayim
yani güzellik içerdedir deriz ama dışını beğenmediğimizin de içinş öerak etmeyiz kadın olarakta erkek olarakta bu boyle maaleseff iyileşene kadar evde bekleme tabiki de iyileşmesi için çare bulabilirsin yüzdeki kızarıklık ak e sivilce vs gibiler için 1 ay düzenli soğan ye bebek gibi olursun demedi deme
Ben hep soğan yiyorum
Gecer zamanla
Çıkılır ya saçmalama
Çıkılır
İsim koydun mu?
Okula yazdırdım
Yuh. Aldırmak için oldukça geç kalmışsın o zaman.
Bas makyajı git
Çeneyi sık rahatla
İnanılmaz bir ağrı bırakıyor geride
İltihap çıksın temizle işte
Çıkılır
Çıkılır
Meme zannetim
Çene knka 😂🤦🏿♂️
Neden çıkılmasın ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?