Ben bir dönem Hyaluronik Asit kullanıyordum ama şu an C vitamini çok ilgimi çekiyor.

Hyaluronik Asit
C Vitamini
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben bir dönem Hyaluronik Asit kullanıyordum ama şu an C vitamini çok ilgimi çekiyor.

Ikisinin de gorevi farkli. Hyaluronic acid nemlendiricidir. C vitamini ise cildi radikallere karsi korur, lekeleri acar ve ten rengini acar. C vitamini sabah yuze kullanildiginda o gun karsilasacagin hava kirliligi vs durumlara karsi onlem olur. Fakat hyaluronic acidi kullanmaya devam etmeni tavsiye ederim. Ciltte nem kaybi olmaz
Tesekkur ederim 🌸
Hyaluronik asit kullanmadım. Luvit markasının c viti bende reaksiyon gösterdi. Başka marka deneyeceğim ama endişeliyim normalde bi şey çıkarmayan bende yan etki yaptı çünkü. Belki marka ile alakalıdır. Hyaluronik asit kullanan varsa yeşillendirebilir
Cevap
2Cevap
Hyaluronik cilt için çok iyi diğerini bilmiyorum ama ilk yazmış olduğum cilt için çok iyi.
asit serumu
ilgimi çekebilir ama fiyatlar. o.. kadar uçuk ki.. cekmesin diye uğraşıyorum 😬
İkisini de kullanman gerekiyor. Yağmur Vardar'ın videolarını öneririm sana. Eğer ucuz ve içeriği temiz bir marka arıyorsan doa kozmetik, şu aralar da 2. ürün 1tl kampanyası var maruderm.
bence c vitamini hatta e vitamini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?