Çok genç yaşta kullanıldığında cilde ağır gelir mi acaba?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok genç yaşta kullanıldığında cilde ağır gelir mi acaba?

#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Vitamin desteği almak gereken en doğru zaman yaşanılan şehre ve yaşama biçimine göre belirlenir. Hava kirliliği ve stres yoğunluğu nedeniyle metropollerde daha erken yaşlarda ihtiyaç olur. Tertemiz , doğal bir ortamda 40 yaşından önce bile gerek duyulmayabilir. Kişiden kişiye değişir illaki. Tek bi yaş verilemez. ⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀
C vitamini oldukça hafif ve her yaş için uygun bir içerik. Ben 18 yaşından itibaren kullanılabildiğini biliyorum. Tabii ilk kez kullananlar %2 gibi bir oranla başlamalı. Hemen C vitamini %10 olan bir ürün kullanılırsa ağır gelir.
Hassas ciltler 30+ kullansın derim veya meyve tüketerek alın. Ama normalde 20+ kullanabilir ilk başta cilt alışması lazım ve haftada 2 den fazla kullanmamalı yani abartmamak şartıyla bunu ama herkes kendi karar verir ❤️
Ben Pharmaton kullanıyorum 2-3 güne bir tok karnına atıyorum yani eczaneye sormuştum her gün kullanabilirsin demiştim yanında tabii başka ilaçlarda kullandığım için 2-3 güne bir atmamı daha iyi olacağını söyledi haftada iki üç defa yani
Ya c vitamini falan kullanacağına git Pharmaton falan al yani içinde hepsinin olduğu sonuçta dengeli beslenemiyoruz insanlar olarak denk gelip beslenemiyoruz her şeyden dolu dolu yiyemiyoruz sonuçta
Pharmaton ne
@Karanfilsevenlerrr vitaminnn
Evett içinde birçok vitamin var 10-15 tane farklı yağlar , vitaminler var. 100 -150 TL arası 30 adeti.
Bence çok iyi piyasanın en iyisi.
Ben 2-3 güne bir atıyorum.
Cevap
13Cevap
18 den sonra kullanılabilir bence
Ben hasta olacağımı hissettiğimde saf c vitamini var evde hemen suyla karıştırıp içiyorum bağışıklık sistemimi destekliyor ve normal zamanlarda da canladırıyor resmen ve 19 yaşından beri kullanıyorum ama dikkatli olmak lazım böbrekleri yoruyor
C vitaminine herkesin ihtiyacı var. Bu tür ürünleri kullanmak için belli bir yaşı beklemeye bence gerek yok. Leke problemi varsa direkt c vitamini olan serumları tercih edebiliriz
Çok haklısınız ben de yorumlara geldim ya bazı insanlar o kadar saçma yorumlar yapmış ki burada diyorlar ki yok insanın yapısına bağlı vay efendim insanın çalıştığı ortama bağlı vay efendim çok kirli havadaysan kullanacaksın temiz havadaysan gerek yok ya böyle saçma sapan yorumlar okudum hani ya bu kadar bir a**** yorum yapan insanlar var maalesef aramızda. Formül basit dengeli düzenli beslenebiliyorsan besinlerden her şeyin alabiliyorsan kullanma ama eksik besleniyorsan alman gerekiyor mesela ben Pharmaton kullanıyorum 2 güne 3 güne bir kullanıyorum çünkü hani belki diyorum vücutta bir sıkıntıya yol açabilir hazımsızlık yapar falan 2-3 güne bir illaki alıyorum atıyorum bir tane tok karnına sabah iyi oluyor. Türkiye'deki insanların ciddi anlamda vitamin kullanması gerekiyor çünkü Türkiye'de dengeli beslenme diye bir şey yok %90'ı dengeli beslenemiyor ülkenin O zaman ne yapacağız vitamin alacağız hap olarak veya başka türlü
Kişinin cildinin yapısına bağlı. Bazılarının hiç gerek bile olmayabilir.
Bakın milletin yanlış yönlendirmeyin kişinin yapısına göre değişen bir şey değil bu her insan için aynıdır vitamin oranı her insan için aynı düzeydedir Sen yediğine içtiğine dikkat etmezsen alman gerekir bunları dışarıdan Ama sen her şeyi yiyebiliyorsan akşam balık yiyebiliyorsan başka bir gün tavuk yiyorsan yanında salatanın yiyorsan akşamları portakalını elmanın meyveni yiyebiliyorsan sabah peynirini yiyorsan salatalığını yiyorsan ve benzeri yiyeceklerini yiyorsan vitamini gerek yok elbette ama sen bunları tüketemiyorsan elbette alman gerekiyor hani insanın yapısına ciltine falan böyle şeyler ciddi anlamda çok yanlış bilgi.
İnsanlar yanlış yönlendirmeyelim.
Başta düşük dozda olan c vitamini serumlarından başla %5 olanlardan felan cildin alışsın. Sonra arttırırsın böyle kullanırsan ağır gelmez tabi ki sürdükten sonra güneş kremini unutma.
Kendin için düşünüyorsan bir sağlık sorunun yoksa sebze meyve ile rahatlıkla bu yaşta c vitamini ihtiyacını karşılarsın
Doğal C vitamini ise eğer neden ağır gelsin
Normal c vitamini değil normal hastaneden eczaneden hap olarak almak istiyor Yani dengeli beslenmiyorsa zaten alması gerekiyor mesela ben dengeli beslenen bir insan değilim Türkiye'nin %90'ı dengeli beslenen insanlardan oluşmuyor dengeli beslenme nedir dört dörtlük kahvaltı dört dörtlük öğlen yemeği dört dörtlük akşam yemeği yani haftada bir defa tavuk et Daha sonra balık yiyen insanlar çocuklar çok az bu ülkede sabah kahvaltıda en az 5-6 çeşit yani çok insan böyle kahvaltı yapmıyor maalesef yapamıyor ekonomiden ya da hayatın hızla akışından o yüzden vitaminlerin hap olarak alınması şart başka yolu yok. Mesela ben Pharmaton kullanıyorum 2-3 güne bir iyi geliyor sıkıntı oluşturmuyor bende her insanda kullanmalı
Benim bildiğim C bitamini cildi parlaklaştırır, beyazlaştırır ve güneş kreminin altına sürülürse güneş kremi daha etkili olur 14 yaşındaki kardeşim şu an benim gibi güneş kremi altına ve her bakımında kullanıyor bence ağır gelmez
Vitamin Depolarına baktırıp öyle karar verebilirsiniz
C vitamini vücutta depolanmaz idrar ile atılır o yüzden pek C vitamini almanı tavsiye etmem
Tıp mı okuyorsun
@adımsevimli hayır
Ne iş?
@adımsevimli ne ne iş bacım konu ne
Ne iş yaptığını merak ettim
@adımsevimli leblebiciyim ben leblebi satıyom
Yalan ya
@adımsevimli Niye yalan söyliyim kuruyemişçiyim ben
Tamam
C vitamini ne işe yarar ne işe yaramaz faydaları nedir gibi Google'da aratırsanız bence daha sağlıklı sonuçlar elde edersiniz diye düşünüyorum
@mehmet1adamm 2 ay sonraki şey
@adımsevimli :D :D
@adımsevimli cevaplamak istedim ve cevapladim
@mehmet1adamm tamam knaj
ben 19 yaşımda kullanmaya başladım the purest markasının çok da seviyorum benim yüzüme iyi geldi bence
C vitamini ağır gelmez eğer cilt tonunda renk eşitsizliği ve leken varsa cildin kuruysa c vitamini kullanabilirsin
Ben bu sene yeni basladim 3. aydan itibaren fark etti
25'den sonra baslamali bence aktif iceriklere
Ben 25'ten önce de kullanılabileceğini düşünüyorum sebebi ise zaten vitaminler bu şekilde neden alınır gerekli besinleri tüketemediğimizden dolayı dengeli beslenme olmadığından dolayı alınır , dengeli beslenme yoksa bunu kullanmak şart
Ne fark oldu acaba benim cildim çok solgun parlamasını canlanmasini istiyordum işe yarar mı
@kvrckbayan elbette yarar :)) bu arada takipçi kasmaya çalışıyorum da takip eder misin
Hic kulanmadim sadece bir vatimin vardi onu cikdime suruyordum o cok iyi geliyirdu ama ne vitaminiydi harirlamiyorum Şu an
Ama e vitaminiydi sanki kirmizi kirmixi kapsul seklinde
Doktor tavsiyesiyle kullan git bi tahlil yaptir önce
20 yaşından itibaren ihtiyaç duyuluyorsa kullanılmalı ihtiyaç duyulmuyorsa ağır gelebilir
Dengeli almak lazım. Yağlı bir cildiniz varsa sivilcelenme de yapabilir
Serum formasini mi soruyosun
18 den sonra kullanılabilir bence
C vitamini olan şeyler tüketmek daha mantıklı
22'de başladım
Ne kadar erken o kadar iyi
doğal alın neden vitamin alıyorsunuz
Doğal almanın yetersiz kaldığı durumlar olabiliyor. Vitamin takviyelerine başvurulma sebebi bu.
Yeterince sebze tüketmeyen herkes kullanabilir
5 yaşında
Doğuştan başlanmalı
20li yaşlar diye biliyorum
ben 14 yaşında kullanmaya başladım
50 yasinda
@lizzalıpizza
Gelmez kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?