Cilt Bakım Her şartta cilt bakımı yapan, asla aksatmayan biri misin? haydilililili Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Aksattığımda hemen sivilce çıkıyor. Bu yüzden ne şartta olursa olsun cilt bakımı yaparım. Her şartta cilt bakımı yapan, asla aksatmayan biri misin? Cevapla Cilt Soruları Sivilce Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 840 cevap paylaştı. Elimde malzeme varsa evet yapmaya çalışıyorum 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Dikkat ederim cilt bakımına 0 0 Yorumla
Lanarmdk Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Evet annem ve babam mahkemeye gitmeden 1saat önce ben küforde yüz bakımı yaptırıyordum🙂 0 0 Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hiç cilt bakımı yapmıyorum desem daha doğru olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Elimde malzeme varsa evet yapmaya çalışıyorum
Dikkat ederim cilt bakımına
Evet annem ve babam mahkemeye gitmeden 1saat önce ben küforde yüz bakımı yaptırıyordum🙂
Her sabah yapıyorum işte.
Hiç cilt bakımı yapmıyorum desem daha doğru olur
bu aralar umrumda değil mesela
Evt ağlaya ağlaya maske yaptığımı bilirim
Elimden geldiğince
Evet, öyleyim
Eskisi kadar değilim
Hiç yapmayan
Evet 💅🏻
Asla aklıma gelince anca
Cilt bakımı nedir?
hayır