Cilt Bakım Cildim için sabah sabah soğuk suyla yüzümü yıkardım. Güzellik için buna katlanılır mı? Makyajsız_Güzel Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Soğuk su cilde iyi geliyor ama soğuk havalarda hiç çekilmiyor. Cildim için sabah sabah soğuk suyla yüzümü yıkardım. Güzellik için buna katlanılır mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 840 cevap paylaştı. Kesinlikle katlanılır hemde uykuyu açar 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bilemedim. Sabah soguk suyla elimi yikayince bir turlu isinmiyor, rahatsiz edici oldugu icin ben katlanmazdim. 0 0 Yorumla
dişhekimidiyebiri Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Cok soğuk suyla yıkamak iyi değil ama değer ya hem insanın uykusu açılıyor 0 0 Yorumla
arween Takip Et Xper 4 Yaş: 58 +1 yıl Ev sıcak olunca soğuk suyla yıkasanda çekiliyor hissetmiyorsun bile suyun sıcaklığını 0 0 Yorumla
shiningmuge Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl hayatta uğraşamam zaten üşüyen bir insanım sıcak su candır 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Çok güzel uyku açıyor sırf bunun için bile yıkanır 0 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Her sabah buzlu su ile yüzümü yıkıyorum değer 0 1 Yorumla Serdinay +1 yıl Faydası var mı Yorumla
berrak19_ Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Felç olunca gelen pişmanlık hissi... 0 1 Yorumla aLivingDead +1 yıl 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kesinlikle katlanılır hemde uykuyu açar
Bilemedim. Sabah soguk suyla elimi yikayince bir turlu isinmiyor, rahatsiz edici oldugu icin ben katlanmazdim.
Cok soğuk suyla yıkamak iyi değil ama değer ya hem insanın uykusu açılıyor
Soğuk su sinirleri uyandırır. Olmazsa olmazım
Ev sıcak olunca soğuk suyla yıkasanda çekiliyor hissetmiyorsun bile suyun sıcaklığını
hayatta uğraşamam zaten üşüyen bir insanım sıcak su candır
Çok güzel uyku açıyor sırf bunun için bile yıkanır
Her sabah buzlu su ile yüzümü yıkıyorum değer
Faydası var mı
Soguksu kırışıkları sıkılaştırır
Siyah nokta sıkması daha kötü bence 😂
valla mükemmel oluyor katlanılır bence
Soğuk buhar uygula
Katlanilir
Ben duşu bile soğuk suyla alıyorum
Felç olunca gelen pişmanlık hissi...
😄