Sabah uyandığımda ilk önce yüz temizleme jeli ile yıkayıp ardından tonik ile temizleyip sonrasında ise güneş kremi sürüyorum. Gece uyumadan önce ise termal su ile yüzümü temizleyip ardından nemlendirici sürüp uyuyorum.
Kuru cildim ondan nemlendirici sürüyorum sürekli. Ürünlerde fark ediyor. Cildine uygun ürünü bulman lazım. Şimdi daha iyi cildim. siyah nokta az çıkıyor. Sivilce çok çıkmaz
cildine bakim yapan kadinlar ile bakim yapmayan erkekler arasinda cok fark vsr erkeklerinki daha pruzsuz ve temizken kadinlari oyle olmuyir demek ki yapmamaniz lazim dogal haliniz daha guzel diyoruz bosuna mi diyoruz dozunda makyaj her zaman guzeldirr siz kadinlar her zaman guzelsiniz modifiyeye ihtiyaciniz yok ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sabah uyandığımda ve gece uyumadan önce olmak üzere, günde 2 kez yapıyorum.
Ne yapiyorsun mesela
Sabah uyandığımda ilk önce yüz temizleme jeli ile yıkayıp ardından tonik ile temizleyip sonrasında ise güneş kremi sürüyorum. Gece uyumadan önce ise termal su ile yüzümü temizleyip ardından nemlendirici sürüp uyuyorum.
Termal su
Anlamadım?
Termal su nasil oluyo
Tüp şişe içinde satılıyor, güzellik salonundan satın alıyorum.
Sprey şeklinde; pamuğun üstüne bir miktar sıkıp onunla yüzümü siliyorum.
İki günde bir jel ile yıkarım. Banyo yaptıktan sonra maske yapıyorum
Cildin nasil peki, faydasini goruyo musun
Kuru cildim ondan nemlendirici sürüyorum sürekli. Ürünlerde fark ediyor. Cildine uygun ürünü bulman lazım. Şimdi daha iyi cildim. siyah nokta az çıkıyor. Sivilce çok çıkmaz
Ne guzel.. benim gozeneklerim doluyo
Ürünler yaramıyor demek sana. Nemlendirici önemli
Kesinlikle
Arada beyaz yumurta maskesi yapıyorum. Cildim bebek gibi oluyor.
Ohhh miss ben de deneyecegim
cildine bakim yapan kadinlar ile bakim yapmayan erkekler arasinda cok fark vsr erkeklerinki daha pruzsuz ve temizken kadinlari oyle olmuyir demek ki yapmamaniz lazim dogal haliniz daha guzel diyoruz bosuna mi diyoruz dozunda makyaj her zaman guzeldirr siz kadinlar her zaman guzelsiniz modifiyeye ihtiyaciniz yok ki
Her gün elimi yüzümü sabunla yıkıyorum, daha ne yapayım
Her gün yapmaya çalışıyorum
Her sabah yüzümü yıkıyorum düzenli aksatmam.
O bakim mi sence dhhxd
Bakım tabiki onuda yapmayan embesiller var 😂😂
Kendini onlarla kiyaslaman ne hoş djxjd
Çıtayı düşük tutmak lazım sjsj
Hergün..
Ne gibi
Her akşam mutlaka temizleme jeli kullanıyorum.. gündüzleride bulunduğum şehir soğuk ve cildim zarar görmesin diyede krem..
Nemlendirici şart haklisin
Est.. sen haklısın..
Hayir sen daha cok haklisin djxjd
Lütfen o senin haklılığın 😏
İlelebet hakli olacaksin djxjd
Arsız güçlü olunca, haksız suçlu olurmuş.. Lütfen sen haklısın 😂
Tamam tamam ben hakliyim 😂
Sevgiler 🙋🏼♂️ keyifli bir gün olsun..
Sanadaa
6 ayda bir yüzümü yıkarım cildim bebek gibi
Oh mis djxjd
Hshshshah