Merhabaa 🌸
Daha canlı bir cilt için buza katlanabilir misiniz?

Merhabaa 🌸
Daha canlı bir cilt için buza katlanabilir misiniz?

o değilde hiç unutmuyorum bir gün arkadaşla yürüyoruz o günde kar nasıl var ama dizimize ulaşmış sonra yürüyoruz karda ben dedim ki yüzüme kar sürücem buz iyi geliyorsa karda iyi gelir 🥺 sen benim yüzüm kar yüzünden yan 🥺 yandı kıpkırmızı oldu 🥲 sanki kaynar su dökmüşüm gibi hametanlarla iyileştirdim kendimi 🥺😔
O şekilde yüzü buzlu kapa sokmak yarardan çok zarar bence. Ama buzu yüzde gezdirmek ; cilt için hem rahatlatıcı, hem de yüzdeki ödem, şişlik vs gibi durumları azaltıcı etkiye sahip.
Rica ederimm ❤️
Bir kaç yıl önce buz masajına gitmiştim. Çok rahatlatıcıydı. Cildim için ara ara buz küpleri yapıp sabah uyguluyorum. Ama böyle yüzümü buza falan sokamam…
bunu ben geçen yaz yaptım ama serinlemek için yapıyordum
farkında olmadan yüz maskesi yapmışım :D
teşekkürler en iyi görüş seçimi için
Cevap
16Cevap
Kontrolsüz yapılırsa soguk yanması yapabilir bence dikkatli olmakta fayda var
Bence yoktur. Soğuk ısırması yapabilir ve kalıcı cilt sorunu yapabilir. Tehlikeli
Hiç denemedim fakat belki bir faydası da vardır.
Var ama çok sıcak havada yapmayın Allah korusun yüz felci olur Allah korusun dikkat edin hava normal ise iyi ama yazın yapmayın
Evet, İskandinav ülkeleri + Rusya ikliminde yaşatanların derisi daha gergin olduğunda daha genç görünüyorlar.
Buz iyidir ama her şeyin fazlası zarardır.
Evet var bende yapıyorum sabahları
Cildi sıkılaştırıcı özelliği var elbette işe yarar
o ne öyle sinüzit yapar insanı :D
Buz yanıkları oluşabilir. Tehlikeli
yani ruslar guzel olduguna gore faydasi var😂😂
saka amacliydi yorum bilimsel olarak bilgim yok ama sogugun cildi sikilastirdigini bilirim daha diri tuttugunu. bu yuzden tozunu kacirmadan yapmak iyi gelicektir illaki. misal ben kisin bile her sicak dustan sonra uzerime 1 dakika kadar soguk su dokerim acayip diriltiyor zimba gibi
Maske değilde buzlu soda aşırı faydalı
Hiç denemedim ama herhalde faydası olabilir
Yok ya canim yanar istemem
Hasta eder herhalde
Hiç Denemedim Vardır belki
Soğuk kompleks cildi sıkılaştırır
Direkt temas yüzü yakar
Baş ağrısınıda iyi geliyor
Yok bence
Soguk yakmaz mı
Varrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?