Dün gece cilt bakımı yapmadan uyudum, sabah vicdan azabı çektim. Sen de böyle hissediyor musun?

Dün gece cilt bakımı yapmadan uyudum, sabah vicdan azabı çektim. Sen de böyle hissediyor musun?

Benim cilt bakımı durumum sadece sakal traşı olmak ya da saç tıraşı olmaktan veya kasık koltuk altı tüylerini tıraş etmekten ibaret oluyor onun dışında çok fazla önemsemiyorum bundan dolayı da çok fazla vicdan azabı çekmiyorum
Dün gece makyajımı çıkarmayıp cildimi temizlemeyip bakım yapmadığım için vicdan azabı çektim maalesef sabah ilk iş cildimi temizlemek bakım yapmak oldu.🥲😻
Cevap
7Cevap
Cilt bakımı yapmayınca bir şeyler yedikten sonra vs kısacası kendi kendime İhanet edince çekiyorum vicdan azabı😐
Biraz çekiyorum evet
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Kendimi üzemem cidden cildime mükemmel bakmadıysam o gün o da beni hoşgörsün birbirimizi anlamamız gerekir diye düşünüyorum.⭐😃😃
#tubasueda 🍀🍀
Yani vicdan azabı değil de bazen üşendiğim oluyor o zaman ay kalk hadi diye bir serzenişte bulunmuyor değilim kendime ahs :D
Cilt bakımında değil de dişler konusunda daha hassasım eğer dişimi fırçalama dan uyuyup kalirsam vss ozaman kendime çok kızarım
Evet genelde öyle oluyor. Cilt bakimlarimi aksatmamaya calisiyorum
Ay canım benim ya. Bizim daha büyük dertlerimiz var.
Vicdan azabı değilde kendimde bir eksiklik hissederim ki buda beni psikolojikmen rahatsız eder
Akşam yatmadan önce kremimi sürmediğim zaman içim rahat etmiyor
Kısa bakımlarımı hergün yaparım genel bakımlarımı da ihmal etmem
Bazen hissettiğim oluyor
Kendime bakmayınca baya vicdan azabı çekiyorum
cekiyorum ya maalesef kacis yok
Evet, içten içe rahatsız olurum.
Kesinlikle. Yüzümü yıkamadan evden çıkamam
Cekerim evet ama ihmal etmemeye calisirim
Hiç cilt bakımı yapmıyorum nedense.
Evett
Çekmem ya
Kendimi kötü hissediyorum