Cilt Bakım Cildinizin neye ihtiyaç duyduğunu biliyor musunuz? 12Hira Takip Et Xper 4 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cildinizin neye ihtiyaç duyduğunu biliyor musunuz? An itibariyle ne istiyor cildiniz? :) Cildinizin neye ihtiyaç duyduğunu biliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet biliyorum. 0 1 Yorumla 12Hira +1 yıl neye
sineren Takip Et Yoda Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cilt her gün yıkanmalı bence her gün insanlar duş almalı cildin suya ihtiyacı var en fazla 0 2 Yorumla 12Hira +1 yıl dikkat ediyor musun buna Yorumla sineren +1 yıl Her gün hem de her gün duş her gün yüzümü üç defa sabunlarım hafif böyle tırnaklarım cildime masaj yaparım hiçbir zaman bakım kremleri falan kullanmadım yüzüme kullanmıyorum da sadece sürdüğüm aloe vera Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bilmiyorum. Cildim pek ilgi gösterdiğim bir yer değil. 0 2 Yorumla 12Hira +1 yıl neden peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İhtiyaç duymuyorum. Yorumla
AyzTmr Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Suya ihtiyacı var. 0 3 Yorumla 12Hira +1 yıl içiyor musun bol bol Yorumla AyzTmr +1 yıl Günde 3 litre. Gebe olduğum için. Yorumla AyzTmr +1 yıl Ondan önce de 2 litre içerdim Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ah bir bilsem. 0 2 Yorumla 12Hira +1 yıl cilt tipin nedir Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl Inan bana zerre kadar bit fikrim yok. Cilt işte 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet biliyorum.
neye
Cilt her gün yıkanmalı bence her gün insanlar duş almalı cildin suya ihtiyacı var en fazla
dikkat ediyor musun buna
Her gün hem de her gün duş her gün yüzümü üç defa sabunlarım hafif böyle tırnaklarım cildime masaj yaparım hiçbir zaman bakım kremleri falan kullanmadım yüzüme kullanmıyorum da sadece sürdüğüm aloe vera
Bilmiyorum. Cildim pek ilgi gösterdiğim bir yer değil.
neden peki
İhtiyaç duymuyorum.
Spa'ya ihtiyacı var ♨
Suya ihtiyacı var.
içiyor musun bol bol
Günde 3 litre. Gebe olduğum için.
Ondan önce de 2 litre içerdim
Ah bir bilsem.
cilt tipin nedir
Inan bana zerre kadar bit fikrim yok. Cilt işte 😀