Yüzümde eskisi gibi çok sivilce çıkmıyor ama yıllardır çıkan sivilcelerimi sıktığım için yüzüm yıprandı baya bi ve hem sağ hem sol yanaklarım gözenekli biraz çenemde de var. Nasıl geçer
İzler için madecassol kullanabilirsin sonra bepanthol onarıcı krem kullanabilirsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
elini sürme. yağlı cips vb yeme. ve arap sabunuyla da yıka cillop gibi olur. tenin de beyaz zaten
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Elimi sürmüyorum pek ama yüzüm yağlanıyor kaşınıyor bazen ufak tefek sivilceleri sıkıyorum siyah noktaları da sıkıyorum cips çok nadir yiyorum abur cubur fazla tüketmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Asla koparma. Ama yağlı cilt ve açık gözenek sorununu nasıl halledebiliriz bilmiyorum.
Cildimin yağlı ya da karma olduğunu nasıl anlarım peki
İzler için madecassol kullanabilirsin sonra bepanthol onarıcı krem kullanabilirsin
elini sürme. yağlı cips vb yeme. ve arap sabunuyla da yıka cillop gibi olur. tenin de beyaz zaten
Elimi sürmüyorum pek ama yüzüm yağlanıyor kaşınıyor bazen ufak tefek sivilceleri sıkıyorum siyah noktaları da sıkıyorum cips çok nadir yiyorum abur cubur fazla tüketmiyorum
o zaman alerji testi yaptır genel olanından. yediğin yumurta peynir fıstık da alerji yapabilir. hiç sıkma karışma.
Alerji testi yaptırdım bişey çıkmadı
Gerek yok sağlığımdan olamam
Ay yanlışlıkla sana yazdım djnfg
İlaç vardı bi tane hap karaciğere zarar veriyoru ondan kullan
Karaciğere zarar verecekse niye kullanayım arkadaşım
Karaciğer yeniliyo kendini zararı geçiyo sonra
Gerek yok sağlığımdan olamam
bir şey gözükmüyor :D
Eski sivilce lekeleri
Peeling yap duzenli
Sıkmasaydın keske
Öyle diyince olmuyor işte sıkmayınca da yüzün acıyor