Yüz temizleme rutininizi sabahları uyanınca mı yoksa akşam yatmadan önce mi yapıyorsunuz. Ben genelde akşamları yapıyorum. Siz cilt bakımınızı ne zaman yapıyorsunuz?

Yüz temizleme rutininizi sabahları uyanınca mı yoksa akşam yatmadan önce mi yapıyorsunuz. Ben genelde akşamları yapıyorum. Siz cilt bakımınızı ne zaman yapıyorsunuz?

Akşam kullandıklarım farklı sabah kullandıklarım farklı. Sabah daha temizleme ve tonik gibi ürünlerle güne hazırlıyorum cildimi. Akşam ise daha derin bir bakım yapıyorum. Foreo ile temizleme jeli, nem serumu ya da maskesi. Ara sıra kağıt maskeleri tercih ediyorum. Yaşım ilerleyince anti aging gece kremleri de kullanmayı düşünüyorum. (Gelecek planım)
Cevap
4Cevap
Akşam yapıyorum uyumadan önce
Akşam yapıyorum, günün yorgunluğunu, şehrin kirini, makyaj kalıntılarını temizliyorum.
Bence de akşam yapmak daha iyi oluyor. Uyuyunca sonrasında cilt dinleniyor.
@ladysuslu iyi günler, ben yeni üyeyim de bir soru sordum kaldırıldı. erkekler dalga geçer diyede soramıyorum xperim yetmiyormuş. ilk seni gördüm ve yazdım rica etsem dm yoluyla yazar mısın? teşekkürler şimdiden
yardımcı olur musun
Sabah yüz temizliği yaparsam, yanaklarım al al oluyor ve bu durum beni rahatsız ediyor. Keyfim olduğunda gece yatmadan önce tenime beni iyi hissettirecek bakımlar yapıyorum.
Hem sabah hem akşam
Genelde uyumadan önce
Genellikle akşam yapıyorum, ciltte gece yenileniyor daha verimli sanki.
Hem sabah hem akşam
Sabah akşam olmak üzere 2 kez.
Akşam yapıyorum
Sabah ve akşam
günde iki defa
Akşam yapıyorum.
Her zaman
Sabah akşam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?