Bioderma'nın Yeni Sebium Kerato+ Jel Kreminin 2 günde etki ettiğini okudum biraz önce bence'de. Denemek istiyorum. Bakalım sivilceli yüzden kurtulabilecek miyim?

Bioderma'nın Yeni Sebium Kerato+ Jel Kreminin 2 günde etki ettiğini okudum biraz önce bence'de. Denemek istiyorum. Bakalım sivilceli yüzden kurtulabilecek miyim?

sivilceyi şekerin yaptığını düşünüyorum zaten bu bilimsel bir şey fazla işlenmiş şeker alımı sonrası yorulan karaciğer zarar görmemek için fazla şekeri zarar görmeyecek organlara gönderir bu da cilttir.. ve ciltte sivilce olarak reaksiyon gösterir her neyse işte ömrümde şekerli şeylere hiç bi zaman düşkün olmadım hatta şekerin vücuduma girdiği tek zaman regl iken ayda bir , bu yüzden hayatımda bir kere sivilce sorunum oldu cildim yağlı bu arada
aynı şey kafein içinde geçerli mesela ömrümde kafein türü kahve vs tüketmediğim için bende hiç selülit olmadı daha önce mesela
Bence değil benimde cildim yağlı banyo yaparken bio dermanin yüz temizleme jeliyle temizlerim normal her gün sabah kalkinca nivea yüz yıkama köpüğü var yağlı ciltler için onla yıkarım gül suyu ile pamukla silerim bi akne ve yağlı ciltler için olan solento marka güneş kremi tamandir haftada bir kil maskesi
Cevap
9Cevap
Evet ama bakım yaparak azaltılabilir
Yaglı cilt sivilce olacak diye bir şey yok hormonlarına ve yumurtalıklarına baktır sivilce sebebi
Önce bileğinde dene. Alerjinin olup olmadığını kontrol et. Sonra sür.
bu suratı estetik bile kurtarmaz hacı
Amway ballı sabun kullanın başka birşeye gerek yok
Sivilceden kurtuluş yok
roacuten hayat kurtarır shshsj
bende de ayni sorun var
tedavisi var
Kesinlikle zerotein kullan kesin çözüm
hayır
Herkesin böyle olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?