Cilt Bakım Yeşil olan her şey cilde daha iyi gelir gibi hissediyorum. Sizce doğru bir düşünce mi? nüktelidilber Takip Et Yoda Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Yeşil olan şeyler (maske, içecekler, yiyecekler) cilde daha iyi geliyor mu gerçekten? Yeşil olan her şey cilde daha iyi gelir gibi hissediyorum. Sizce doğru bir düşünce mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. hayır doğru değil 0 0 Yorumla
baddermind Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl www. verywellmind. com/color-psychology-green-2795817Yukarıdaki linkte de bahsedildiği gibi yeşil rengi bize doğayı anımsatıyor. Aynı zamanda optimist bir renk. Bence tamamen bundan kaynaklanıyor. Muhtemelen birçok ürün de bu sebeple de özellikle yeşil yapılıyor olabilir. 0 1 Yorumla nüktelidilber +1 yıl Görüş için teşekkür ederim çok ilginç Yorumla
Çaykovskiii Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Yeşil bize doğayı anımsatıyor yeşil olan şey doğaldır sağlıklıdır diye düşünüyoruz 1 1 Yorumla nüktelidilber +1 yıl Evet böyle oluyor olabilir gerçekten de Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl psikolojiktir, doğayı simgeler ya sen de yüzünü ışıl ışıl yapar zannediyorsun 0 0 Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Psikolojik bir şey bence o.Hiç alakası yok 0 1 Yorumla nüktelidilber +1 yıl Yiyecek ve içeceklerde alakası var biraz bence Yorumla
Bendenedim Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gözlerin neden mavi iyi gelmiyor o zaman 0 1 Yorumla Bendenedim +1 yıl Gözlerinde yeşil olması lazımdı iyi gelmez yoksa ndndnd 🤣 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 840 cevap paylaştı. Pek doğru bir düşünce değil bence 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Doğru 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hayır doğru değil
www. verywellmind. com/color-psychology-green-2795817
Yukarıdaki linkte de bahsedildiği gibi yeşil rengi bize doğayı anımsatıyor. Aynı zamanda optimist bir renk. Bence tamamen bundan kaynaklanıyor. Muhtemelen birçok ürün de bu sebeple de özellikle yeşil yapılıyor olabilir.
Görüş için teşekkür ederim çok ilginç
Yeşil bize doğayı anımsatıyor yeşil olan şey doğaldır sağlıklıdır diye düşünüyoruz
Evet böyle oluyor olabilir gerçekten de
psikolojiktir, doğayı simgeler ya sen de yüzünü ışıl ışıl yapar zannediyorsun
Psikolojik bir şey bence o.
Hiç alakası yok
Yiyecek ve içeceklerde alakası var biraz bence
Gözlerin neden mavi iyi gelmiyor o zaman
Gözlerinde yeşil olması lazımdı iyi gelmez yoksa ndndnd 🤣
Yesil olan ve iyi gelecek tek şey para
Pek doğru bir düşünce değil bence
Gözler rengi yeşil ise neden olmasın.
Doğru
hayir