Cilt Bakım Sivilceler mi siyah noktalar mı sizi daha çok korkutur? KimBuRuj Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Cildinizde hangisinin olması sizi daha çok korkutur? Sivilce Siyah nokta Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sivilceler mi siyah noktalar mı sizi daha çok korkutur? Cevapla Sivilce Soruları Siyah Nokta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. Her ikisinden de korkum tok gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sivilceler 0 0 Yorumla
sedabykks Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl elin sürekli oraya gittiği için maalesef iz bırakma gibi bir kötülüğü var o daha çok korkutuyor 1 0 Yorumla
birumut39 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Ors oldugunu kabul etmeyen kadın dan korkulur sadece. Hele elime degmedi kutsal bakireyim güven yoksa ben yokum bildigğn kadınlardan degilim diyen den 0 0 Yorumla
sweyzy Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Siyah nokta kolayca hâllolur da, sivilce uğraştırıyor be... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ya istemsiz elimiz sürekli yüzümüzde asıl buna çözüm bulmak gerek. 0 0 Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl siyah nokta yok ama sivilceler moralimi bozuyo 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 840 cevap paylaştı. Sivilceler daha çok korkutuyor 0 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Çok şükür cildimle ilgili hiçbir sorunum yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İkisi de var allaha şükür 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sürekli uğraşıyorum ama sivilce daha çok yoruyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Her ikisinden de korkum tok gadası
Sivilceler
elin sürekli oraya gittiği için maalesef iz bırakma gibi bir kötülüğü var o daha çok korkutuyor
Ors oldugunu kabul etmeyen kadın dan korkulur sadece. Hele elime degmedi kutsal bakireyim güven yoksa ben yokum bildigğn kadınlardan degilim diyen den
Siyah nokta kolayca hâllolur da, sivilce uğraştırıyor be...
Ya istemsiz elimiz sürekli yüzümüzde asıl buna çözüm bulmak gerek.
siyah nokta yok ama sivilceler moralimi bozuyo
Sivilce Ve çok igrenirim
Sivilceler daha çok korkutuyor
Çok şükür cildimle ilgili hiçbir sorunum yok
Allaha Şükür cilt sorunum yok
Sivilce beni çok korkutur
Sivilce olması daha çok rahatsiz eder
İkisi de var allaha şükür
Sürekli uğraşıyorum ama sivilce daha çok yoruyor
Kesinlikle sivilce daha sinir bozucu.
ikisi de korkunç
Sivilceler