Cilt Bakım Uykunuzu alamadığınızda cildiniz yorgun görünüyor mu? Simli1Far Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bugün uykumu hiç alamadım. Cildim çok yorgun gözüküyor. Siz de uyuyamayınca öyle hissediyor musunuz? Uykunuzu alamadığınızda cildiniz yorgun görünüyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet yorgun görünüyor 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Normalde de çok uyumadığım için fark etmedim.Yani vücut yorgunsa ciltte yorulur otomatik. Bağlantılı şeyler. 0 0 Yorumla
GigiKuş Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Ever, özellikle de göz altlarım. Yorgun ve yaşlanmış görünüyor. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 840 cevap paylaştı. Evet ve ne yaparsam yapayım gitmiyor yani bir şekilde 0 0 Yorumla
Makyajsız_Güzel Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Evet resmen tipim ve cildim değişiyor. Uyku cidden önemli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet öyle hep uykum var hep uyumak isitorum ama gram uykum gelmiyor 0 0 Yorumla
vurgun601 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Cildimi birak vucut olarak uyanmam 4 saatimi alıyor jdjdjxjx 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Görünüyor 0 0 Yorumla
hideadsoul Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Berbat oluyor cildim. Göz altlarım bile çöküyor.🥵 0 0 Yorumla
Zeynep44890 Takip Et Xper 2 Yaş: 46 +1 yıl benim cildim yorgun gözüküyor uykuyu alamadıgımda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet yorgun görünüyor
Normalde de çok uyumadığım için fark etmedim.
Yani vücut yorgunsa ciltte yorulur otomatik. Bağlantılı şeyler.
Ever, özellikle de göz altlarım. Yorgun ve yaşlanmış görünüyor.
Evet ve ne yaparsam yapayım gitmiyor yani bir şekilde
Evet resmen tipim ve cildim değişiyor. Uyku cidden önemli
Evet öyle hep uykum var hep uyumak isitorum ama gram uykum gelmiyor
Cildimi birak vucut olarak uyanmam 4 saatimi alıyor jdjdjxjx
Seksi kıyafeti giy daha çok ilgi çekersiniz
Görünüyor evet
aksine daha dinç görünüyorum
Görünüyor
Evet
Berbat oluyor cildim. Göz altlarım bile çöküyor.🥵
Aynen
Evet gözükür