AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cilt bakımının cinsiyeti olmaz. Günlük düzenli olarak
Temizleyici
Nemlendirici
Güneş kremi kullanmalısın.
Haftada bir-iki kere peeling ve maske yapmalısın
kil maskesi mi?
Cildine uygun olarak herhangi bir maske olabilir. Nemlendirici, arındırıcı, canlandırıcı hangisine ihtiyacın varsa ona göre yaparsın
hangisi uygun nerden bilcem ki
Cilt tipini bilmelisin önce. Onu bir araştır. Eğer yağlı bir cildin varsa kil maskeleri arındırıcı maskeler daha çok hoşuna gider, kuru bir cildin varsa nemlendirici maskeleri çok seversin. Karmaysa bir arındırıcı bir nemlendirici maske yaparsın sırayla
Ya araştırdım da pek anlayamadım onu ya
Yüzünü yıkadıktan yarım saat bir saat sonra elini alnına burnuna vs götürdüğünde yağ geliyor mu eline? Eğer cevabın ev3tse cildin yağlıdır.
Hayır aksine cildim çöl gibi oluyor kaşınıyor geriliyor vs diyorsan kurudur.
Hayır gayet normal hissediyorum yağ vs de gelmiyor elime diyorsan karmadır
karma oluyor benimki ozaman
Şanslı gruptasınn
şey bide bu temizleyici dediğin şu köpük olan şey değil mi
Temizleyiciler köpük formunda da olur jel formunda da olur. Tamamen tercih meselesi ama temizleyici dediğimiz şey yüzümüzü sabunla köpürterek yıkamak yerine cilde uygun bir ürünle yıkamak anlamına geliyor
ya bide son bi soru yüzümde cok fazla leke gibi şeyler var siyah nokta da öyle onun için ne kullanayım
Lekeler için serumlar var ve o çok derin bir konu burada iki üç cümleyle çözülecek bir şey değil. Yanlış yönlendirmiş olurum daha beter olur. Sadece şunu söyleyeyim leke oluşumunu önlemek için mutlaka yaz kış güneş kremi kullanmalı ve gün içerisinde tazelemeslin.
Siyah noktalar da bu temizleme rutini, maske ve peelingle halloluyor genelde. Birde siyah nokta bantları var duştan hemen sonra onu kullanırsan inanılmaz etki alırsın
of of baya karışık ne yapsam bilemedim
Önce bu temizleme ve koruyucu rutinini oluştur. Yavaş yavaş lekeler için araştırmalara başlarsın sonrasında bir anda olacak şey değil😌 lekeler için retinoidi bir araştır derim
çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi açıkladın
Rica ederim😌
Buhar, siyah maske, kil maskesi, tonik, hyalironik asit serum
En başta temiz cilt tabiki.
tonik ne işe yarıyor ki
Gözenekleri sıkıştırıyor, cildi arındırıyor.
ya ben öyle ayrıntılı yapmak istemiyorum böyle temizleyici ile yıkasam kil maskesi yapsam bide nemledirici kullansam faydası olur mu
Bu bahsettiğim haftada 2 defa yapılan bir şey zaten..
hee ben sürekli sürekli yapılıyor sanmıştım pek anlamam da bu işlerden :)
Soyulan maske ve kil maskesi haftada 2 defa yapımı uygun belli bir süre sonra haftada bire düşürürsün çünkü gözenek, siyah nokta kalmıyor
kil maskesi yapıyorum da yüzümü kıpkırmızı yapıyor neden olabilir
Normal o kil maskesinden sonra hassas ciltler kızarıyor. Nasıl bir kil maskesi kullanıyorsun?
Rutinin ne olursa olsun keçi sütlü sabun ya da ruşur taşı sabunu eklemeni öneririm.
Yani bi rutinim yok daha ne yapsam bilemiyoruk
Eğer herhangi bir rutin edinmemişsen ilk bu sabunlardan birisini ya da ikisini birden kullan. Hem senin için de kolay olur hem de alışkanlık edinirsin. İlerleyen vakitlerde zaten sen de yavaş yavaş cildinin neye ihtiyacı olduğunu anlar onları temin edersin. Eğer maddi durumun yerindeyse bir dermatoloğa görün cilt tipini , cildinin asitlik seviyesini söyler sen de daha hassas bir bakım yapabilirsin.
Yaşın gençse normal bir şekilde yüzünü yıkayıp güneş kremi sürmem yeterli
Akşamları yüzünü yüz temizleme jeliyle temizleyip uygun nemlendirici kullan. Sabah da ılık suyla yıkayıp dışarı çıkacaksın güneş kremi uygula.
Yağ bazlı temizleyici, su bazlı temizleyici , nemlendirici ve güneş kremi ilk başlangıç için kesinlikle olmalı.
güneş kremi ne için
Lekeleri ve cildin yaşlanmasını önlemek için.
maske falan kullanmayım mı?
İlk adım için bunlar yeterli. Onun dışında maskede kullanabilirsin. Ama iyice araştır her maske yüzüne iyi gelmez.
İyi olmalı yaptırmalı
neler kullanayım peki
Peeling yaparak başla.
Arkunem kullan haftada bir
Keçi sütü sabunu sek.