Sivilce lekeleri için çözümleriniz neler. Özellikle çene bölgemde leke var.

Sivilce lekeleri için çözümleriniz neler. Özellikle çene bölgemde leke var.

Kesinlikle ilaç kullanmadan geçmiyor evde yapmaya da herhangi bir şeyle geçmesi mümkün değil doktora gidip güzelce sorman lazım anca doktorun verdiği kremler işe yarıyor
Sadece leke varsa sabah temiz cildine c vitamini serumu sür, sonra akneli cilt için güneş kremi mutlaka sür. Gece de aynı şekilde temiz cildine retinol serum uygula. Haftada 2 defa kil maskesi yap. 😍
Cevap
13Cevap
En azından güneş kremi kullanmanı söyleyebilirim.
cilt kremleri veya maske yapabilirsiniz. birde beslenme düzeninizi değiştirebilirsiniz
Neden başka bir kızı koyma ihtiyacı duyarsın ki. Veya hiç foto atma
Kız bu www.pinterest.com/pin/acne--918804761450531174/
Bu kadar özgüvensiz olmayın kızlar
Bu benim dememiş ki
Bak şu Allahın işine her güzel şeyin bir kusuru vardır yüzün çok güzel ama sivilceler bozmuş. Bence Doktora git benim arkadaşlarım da vardı geçti krem felan kulanmiştı.
valla aga ben ergenken doluydu 14 15 yaslarimda hatta leke falan oluyodu tek cagresi ellememek elleyince cogaliyo sıkınca leke oluyo ellemiycen aga dis macunu sur 3 gunde 1 sonra olay basit 1 haftada 1 yuz maskeleri kullan 2 3 ayda yuzun bebek gibi olur hastaneye gidip hap tedavisi krem tedavisi bi boka yaramiyo
Aknilox %4 jel var bi ara sivilce sorunumda lekesiz kurtulmama yardımcı olmuştu araştır derim. Ve kesinlikle makyaj yapma cildinizi temiz tut.
Ben de medikoz diye bir jel var onu kullanıyorum baya faydalı hatta her gün kullanıyorum sabaha kadar kalıyor sonra yüzümü yıkayıp krem sürüyorum
İnstagram da İpek çam diye bir kız var onun sayfasını incele yüzü seninki gibi olanlarin hepsi onun kullandığı ürünler bebek gibi cilde kavustu
En iyi ve doğru çözüm, cildiyeye gidip ona sorman olacaktır.
Çay ağacı tonik ve e sos 100%100 kökten çözüm
Ben de aynı durumdaydim cildiyeye gittim ilaç kullandım geçti
Geçmiş oldun cildiyeye gitmen gerekiyor aksi halde sabun olabilir ama cildiye şart
Bir şey diyim mi şaka gibisin benim sivilcelerim varken ata benziyordum bu nasıl kusursuzluk
Bu o değil ki slzpskcmqşsodk
www.pinterest.com/pin/acne--918804761450531174/
Heh iyi içimi rahatlattın ya oturup ağlayacaktım
Acnemix %5 %3 jel
Sivilceler için birebir yüzüm seninkinden berbattı ama kullandım ve tamamen bitti
İstersen eczaneden reçetesiz de alabilirsin
Ayaklarını ve poponu sildiğin havluyla yüzünü sil tek bir pürüz bile kalmaz yüzünde
Mutlaka güçlü bir bakım rutini oluşturmalısın kendine ayrıca doğru sırayla uygulamak da çok önemli. Ama bence ondan daha önemlisi leke karşıtı ürünler kullanmak
Aktif olarak akne varsa tuzlu su ile yüzünü yıka ama altta çıban gibi şişlik varsa antibiyotik krem sür ve günde 1 defa kendi kaynattığın sütün kaymağını yüzüne sür 20 dakika beklet ve güzelce yıka
cleocin-t diye bir ürün var sivilceleri söndürmede cok işe yarıyor yalnız gündüz sürersen dısarı cıkmamaya dikkat et ardından kükürtlü sabunla temizleyip güneş kremi ile nemlendirebilirsin
Bence hiç burdaki ilaçları alma cildinle uymayabilir en iyisini doktor bilir
Aknetrend ilacını kullanarak ama doktorla görüşme sonrasında
Ozon terapisi yaptırabilirsin
Aleo Vera bitkisini edin
Doktora gitmen gerek başka türlü geçmez
Güneş kremi kullanmaya başla
Temsili bir fotoğraf koymuş sakin olun ln:D
Deme öyle çok güzel ama :(
Büyüyünce çok güzel olcaksın güzellik
bu gerçekten sen misin
kurutulamazsın
Arbutin içerikli serum ve c vitamini