Cilt bakım rutininizde uygulamayı en çok sevdiğiniz, vazgeçilmeziniz olan adım hangisi?

Nemlendirici
Maske
Serum
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cilt bakım rutininizde uygulamayı en çok sevdiğiniz, vazgeçilmeziniz olan adım hangisi?

Her adım çok önemli. Günlük olarak temizleme ve nemlendirme yapıyorum. Haftalık olarak ise arındırıcı peeling ve maskeler uyguluyorum. Bazen ihtiyacım olursa nem maskesi de iyi geliyor.
Cevap
6Cevap
Nemlendirici
Nemlendirici çok önemli. Arko Nem ve Fitohydro Jel bu konuda vazgeçilmez iki alternatif bana göre. Fitohydro su bazlı olduğu için daha çok tercih ediyorum. Özellikle duş sonrasında cildimi pamuk gibi yapıyor.
aslında yagsız bir cilt icin her akşam makyaj temizleme sütü sürüp yatsa çok etkili oluyor şahsen tras sonrası kremlerı bir işe yaramazken makyaj temizleme sütüne geçtim traştan sonra tahrişten eser yok
Ben açıkçası büyük bir maske bağımlısıyım. :D Otururken bile her an maskeyle görebilirisiniz beni
Anamın bir gül suyu bakımı var 70 derde deva😃
Aslında temizleci jelim ama ayrıca nemlendirici diyebilirim.
Kesinlikle nemlendirici. Ancak benim gibi yağlı ciltlere su bazlı olması gerekiyor. Fitohydro Jel bu konuda çok iyi bence. Su bazlı olduğu için yağlanma yapmıyor ve kolay emilim sağlıyor.
Sabun ve kese... "Sıcak suyla"
kesinlikle nemlendirici vazgeçilmez parçası
Maske daha önemli benim için.
Nemlendirici
Nemlendirici
Oyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?