Benim cildim daha çok yağlı ve sivilce oluşumuna yatkın bir cilt. Sizin cilt tipiniz ne?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim cildim daha çok yağlı ve sivilce oluşumuna yatkın bir cilt. Sizin cilt tipiniz ne?

Benim cildim kızarmaya oldukça meyilli hassas bir cilt. Tabii ki bu hassaslık beraberinde sivilceye yatkınlık da getiriyor... Üstelik en ufak absürtlükte beliren sivilceleri de dahil
Merhaba
Benim cilt tipim kuru. Kuru bir cilde sahibim ne yaptıysam ne kullandıysam asla düzelmiyor. Nemlendirici krem olmadan asla rahat edemiyorum. Sürmediğim zaman yüzüm geriliyor ve acıyor. Ayrıca yüzümü asla çok sıcak su ile yıkayamıyorum. Kuru cildin bakımı çok zor oluyor o yüzden mutlaka yanında her zaman nemlendirici krem olması lazım.
Cevap
11Cevap
Karma bir cilt
Kuruya dönük karma sanırım tam emin olamıyorum. Tüm yüzüm çöl gibi kuru ve atopik. Burnum tam tersi. Ama bi yolunu buldum artık anlaşabiliyoruz. Bebek gibiyim mşllh
Karma bir cildim var. Yağlanma sorunu genelde T bölgemde yaşıyorum. Özellikle de çene ve alın... O iki bölgede ara ara sivilcilenme oluyor.
Yağlı ve akneye meyilli bir cilt tipine sahibim. Bu yüzden cilt bakımı hayatımın önemli bir parçası.
Normal benimkide çok böyle aşırı yağlı ne çok kuru.
Benim de yağlı ve akneye eğilimli maalesef, keşke daha dengeli bir cilt tipim olsaydı
T bölgem gün içinde çok yağlanıyor fakat yüzümün geri kalanı bebek poposu gibi. Şimdi cilt tipim ne?
Karma cildim var 🙋♀️hergun duzenli bakim yapiyorum
Eşi benzeri bulunmayan tip :D
Sürekli değişse de genel anlamda yağlı bir cilt...
çok yaglı, sivilce cıkıyor birde siyahnokta
Benim cilt tipim fakir
Yağlı buruşma şansı yok
Atopik
Yağlı diyebilirim.
Yağlı ve sivilceye yatkın ya maalesef :(
Kuru bir cilt
kuru
Aynı benimde
Yagli
yağlı bir cilt
Sivilce dolu