Yazın cildim çok daha iyi bir hal alıyor. Acaba sebebi deniz suyu olabilir mi?

Yazın cildim çok daha iyi bir hal alıyor. Acaba sebebi deniz suyu olabilir mi?

Evet, çok iyi geliyor. Sivilcelerim varken sivilcelerim gidiyordu denize girince, ayrıca saça da iyi geliyor. Yine de iyi geliyor diye uzun süre öyle kalmamak gerekiyor çünkü belli süre sonra zarar etmeye başlıyor.
Tuzlu su (deniz suyu), magnezyum, potasyum ve kalsiyum gibi mineraller içerdiğinden cilde fayda sağlar ve antibakteriyel özelliklere sahiptir. Derin deniz suyu, egzama ve sedef hastalığı gibi bazı cilt rahatsızlıklarına yardımcı our ancak bunun nedeni tuzdan ziyade yüksek besin içeriğidir.
🙂 rica ederim
Cevap
11Cevap
Bence evet iyi gelebilir
olabilir deniz gerçekten çok faydalı bir aktivite sebebi güneşte olabilir yazın çok daha fazla d vitamini alırız vucudumuza
Etkisi vardır. Sadece cilde degil bi çok şeye faydası var
Bence öyle
Benim geliyor denizin içinde kesede yapıyorum deneyin
Deniz kıyısında yapıp keseyi koyuyorum yerine bir çeşit masaj yapıyorum. Çıkınca da gunesleniyorum
Bana pek iyi gelmiyor maalesef sadece yüzmek için seviyorum
Kesinlikle yaşadığım yerde nem fazla olduğu için isilik belasına deniz suyu iyi geliyor
Bu yaz oldukça denizle iç içeydim, pek değişen bir şey olmadı.
kesinlikle evet çünki ne zaman tatile gitsem deniz suyu ve güneş cildimi pürüzsüz bi hale getiriyo
Gunes, d vitaamini. Sürdüğünüz uv gunes kremleri losyonlar nemlendirciler kışın genelde gerek duyulmuyor
Bence de iyi geliyor, sanırım içinde bulunan minerallerle alakalı.
Tuzluysa evet mikrobunu kırıyor😄
İsiliğe iyi geldiğini biliyorum
deniz suyu cilt yaralarına iyi gelir
Tuzlu su cildimi bebek gibi hapablr
Bence evet, deniz suyundaki tuz cilde iyi gelir.
Evet
evet
evet
Evettt
Hayır gelmiyor
Yıllardır girmedim
Evetttt
İyi gelir
Bi zahmet sen gitme
Eve iyi geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?