Uyku insanı güzelleştirir mi? Ben çok uyuduğum sabahlar uyandığımda cildimi pamuk gibi hissediyorum.

Uyku insanı güzelleştirir mi? Ben çok uyuduğum sabahlar uyandığımda cildimi pamuk gibi hissediyorum.

Merhaba. Gün içerisinde çok fazla uyuduğumda ben de kendimi daha güzel hissediyorum gözlerim daha ışıltılı, cildim daha parlak geliyor bana. Fakat cildi güzelleştirdiği gibi fiziksel olarak yorgunlaştırıyor fazla uyku. 8-9 saat ideal diye düşünüyorum.
Güzellik uykusu çok uyumak demek değildir. Öğlen 12 ile 14 arasında uyuyunca vücut bi hormon salgıliyor ve Bu da insanı güzelleştirir. Gerçek yani :)
Cevap
15Cevap
Yani biraz abartılıyor bence. Çok uzun uyumak lazım etki etmesi için. :D
hahah olabilir :D
Bence gerçek
Kesinlikle gerçek. Cilt sabah kalkınca şiş oluyor ve şişlik değişik bir güzellik katıyor bence.
buna kesinlikle katılıyorum
Bence gerçek. Sabah uyanınca ben de bebek gibi hissediyorum kendimi bdksbdjandksj
ay yalnız değilmişim :D
Bence dozunda uyumak gerçekten güzelleştiriyor. Dinlenmiş olduğumuzda hep daha güzel gözükürüz
Evet ya uyumadigin zaman sagliksiz görünür insan
Uyku cilt için önemli
Gerçek ben her gece güzellik uykusuna yatarım mesela
Uyudukca cirkinlesiyorum bence taktik
Güzel kızlar çirkin olsun diye tuzak
Acaba bende para uğruna uykuya kalsam uyandığımda ne olur Bu da o kadar gerçekten
Çok uzun süre uyuyunca Uyandıktan sonra kendinizi çok hantal hissedersiniz çünkü çok fazla dinlenmeye alışmış olan vücut kendisini sürekli o uykuya devam etmeye odaklar
Efsane.
Rönasans döneminden kalma Uyuyan Venüs eserinden kalma bir düşünce
Uykunu tam ve verimli alırsan cildin ve kasların dinlenir gün içinde tahrip oluyorlar uyku yeniden vücudu onariyo
hayatda herşeyi yaşayarak ogrenmelisin bence. sorarak degil
Ben fazla uyuduğunda yüzün şişiyor güzellik uykusuna da pek inanmıyorum
Ben duş alıp saçlarımı tarayıp uyuyunca sabah çok daha güzel oluyorum
Uyku düzeni güzelleştiriyor insanı <3
Vaktinde olan uyku yarar.
Bilmem de uykusuzken zombi gibi oluyorum
uykusuzluk cildi mahvediyor
👍👍
bilmiyorum ama bence efsane ya
Hepsi masal
Efsane tabi ki
Gerçek