Bioderma'nın makyaj temizleme suyunu kullanıyorum. Mükemmel bir ürün, tek bir kalıntı bile bırakmıyor ama yine de çok makyaj yapmak cilde zarar verir mi?

Bioderma'nın makyaj temizleme suyunu kullanıyorum. Mükemmel bir ürün, tek bir kalıntı bile bırakmıyor ama yine de çok makyaj yapmak cilde zarar verir mi?

Makyajla ne kadar süre kalıyorsun bu önemli. Günde 10 saat makyajla kalıyorsa yüzün aşırı iyi bir bakım rutini oluştursan da ister istemez cildini etkiler ama en fazla 3-4 saat kadar bir süre ise iyi bir bakım rutini ile cildiniz pek etkilemez
10 saatten fazladır ya :(
Ay aşko o zaman gün içinde 1-2 saat sil cildin nefes alsın sonra tekrar tazele makyajını
Fondöten 40 yaş üstü için kullanılması gereken bir ürün. Genç ciltler için üretilmemiştir. Üstelik istediğin kadar temizle makyaj cildi yoran ve yaşlandıran bir şeydir.
Cevap
9Cevap
Bence etkilemez yani cildiniz güzel görünür her zaman
Bence fazla yapma. Cunku surdugun maddeler deride ne kadar beklerse, o kadar deriye nufuz eder. Ve derinin yapisini bozar. Birden bireye degil ama azar azar azalt, yavas yavas dogalliga dogru dön.
paylaştığın fotoğraftaki sensen ben senin yerinde olsam yemin eyeliner dışında hiçbir şekilde bi ürün kullanmazdım.
yemin ederim*
yok ben değilim :D
Iyi temizlediği surece etkilemez. Önemli olan cildinizi korumanız gunes koruyucu alt baz olarak kullanmak da etkili olduğunu söyleyebilirim :)
güneş kremi kullanımına çok önem veriyorum
Bisver seni mutlu ediyorsa yap temizliyorsun sonucta , ha 5sene once cildin yaslanmis ha 5sene sonra... sonuc olarak yaslanicaz en azindan nasil rahat ve mutluysan öyle yap kaliteli makyaj esyalariyla pek sorun olmaz
kalitelisini kullanıyorum, bu gerçekten çok önemli
Ne kadar silersen sil gün içinde cildinde saatlerce kaldığı için etkiler bence
evet bu da beni korkutuyor
Makyaj iyi bir sey degil
etkiler ve bunu yaşın ilerledikçe anlarsın
Etkiler büyük ihtimalle
Bir şey olmaz yap gitsin
Temizliyorsun sonuçta
evett ilerde görürsün bunu
Etkiler, tabikide zarar verir.
Verir
İlla ki bende öyle ama napalımm vazgeçeeemem 😂