Acil 20 gündür bu şekilde içi boş kaldı bu çizik izini tekrar çizsen içi dolar diyolar kapanır aynısını yaşayan var mı

Acil 20 gündür bu şekilde içi boş kaldı bu çizik izini tekrar çizsen içi dolar diyolar kapanır aynısını yaşayan var mı
Hücrelerin daha yeni sanıyorum resime göre 10 günlük bir çizik merak etme alyuvarların hücre duvarını kapatmış ama bu demek değildir ki orası boş kalacak yaran iyileşme aşamasını bitirse bile yara izin vücudunun genç olmasından kaynaklı kapanacağını ve dolup eski haline döneceğine inan sana o akılları veren kişiler ile baglantini kes seni yanlış yollara iterler
Meraba 1 aylık bu tamamiyle kapanmış bi yara değilmi çatlak falan değil
Kaç yaşındasın elindeki deriye bakılırsa en fazla 23 yaşında gibbi gozukuyorsun insan derisi kendini yenileyen bir organizma üzülme geçer sadece ufak takviyeler lazım mesela evinde kantaron yağı varsa surebilirsin bu yaranın kaybolma süresini kısaltır
24 bilgin varsa bu yara kapalı mı açık mı çatlak mı yoksa tamamiyle kapanmış mı
Yaranın etrafı daha kırmızı yani bu demek oluyor ki yaran yüzeysel olarak kapanmis ama deri altı daha iylesim sürecinde merak edecek bir şey yok yani dediğim gibi ya kantaron yağı ya da nemli tutarak yaranın kapanmasına yardımcı olabilirsin gün geçtikçe yuzenin daha da daraldigini görebilirsin kafana takma bukadar
Bakteri falan kapmam değilmi kapanmış yara
Yok ne bakterisi kapalı yara istersen tuvalete sok elini hiç bir şey olmaz merak etme
Sağol sağlıkçımısın
Doktorum ☺️
Ne doktoru
Genel cerrahi yan bilim dalım mikrobiyoloji
İnsta adresiniz var mı
Sanırım beni. Sizi eklmem daha doğru olur
Mira. ylmaz3444
İstek gonderdim ama geldi mi?
Cevap
2Cevap
Yok kapanmaz zamanla belki hücreler kendisini yeniler ondan sonra biraz kapanabilir
Peki bu kapalı yara mı oluyo
tekrar çiz istersen bu oyuk iki kat daha derin olsun, nasıl bir beyin var sende?_
Yani çizince tekrar kabuk tutup doluyo dediler o yüzden
yahu saçmalama
LÖWŞDÇAŞFÇAĞFÇAĞFÇS
@reymiziter ne gülüyorsun kız 😃
Tekrar çizersen daha derin olur kim diyorsa saçmalamış.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?